logo

Потрес! Лили Иванова даде 17 бона, за да има в дома си... СНИМКИ

Потрес! Лили Иванова даде 17 бона, за да има в дома си... СНИМКИ

Лили Иванова е перфекционист не само на сцената, но както се оказва и в личен план, поне що се отнася до начина й на живот и скъпите придобивки, с които е свикнала от години да се обгражда в дома си.

Наскоро примата на родната популярна музика се обзаведе с луксозни пердета, които са й били докарани директно от Франция, и вече красят не един, а трите й просторни апартамента в столицата.

Вижте с кого живее вече Лили Иванова СНИМКИ

Известно е, че изпълнителката от години живее на последния етаж на китна кооперация на столичната ул. "Оборище", в непосредствена близост до френското посолство. Апартаментът с мансарда тя наследява след развода си с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе. 

Лили Иванова спря дъха в мрежата с тази СНИМКА

До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати, пише "Телеграф".

През 90-те е имало периоди, когато в апартамента на Лили Иванова не е имало дори и едно перде, защото тогава тя е залагала само на щори. Днес обаче ситуацията е различна. Обикновено певицата залага на белгийски пердета, като ги сменя почти всяка година. Досега, когато открива софийска фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка. 

Лили Иванова се пусна по боди и разтрепери мрежата СНИМКИ

Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарски, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взема завеси и пердета./show.blitz.bg

Коментирай

drakon

drakon 15.09.2020 20:35

i tazi li e bedna s dwe pensii 4e i prawqt golemi otstypki?????

НАИВЕН

НАИВЕН 15.09.2020 22:34

ЛИЛИ Е ВЕЛИКА ЕДИНСТВЕНА ЗАСЛУЖАВА НАЙ ХУБАВИТЕ НЕЩА НА ТОЗИ СВЯТ ЖЕНА С ГОЛЯМ ВКУС И ТАЛАНТ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ЛИЛИ

Рени

Рени 16.09.2020 3:31

Де да беше дарила на деца и вьзрастни нещо ,че да запомнят коя е .. То капризи ,дантели и лалета са важни за нея .. Егоизьм и снобство !

АПРОПО

АПРОПО 16.09.2020 15:13

НЕ СТАВА ЯСНО ЩЕ СМЕНЯ ЛИ ФРЕНСКИТЕ ПЕРДЕТА ВСЯКА ГОДИНА КАКТО Е ПРАВИЛА С БЕЛГИЙСКИТЕ БОКЛУЦИ , А СЪЩО ВЪЗНИКВА ВЪПРОС ДАЛИ СМЕНЯ ВСЯКА ГОДИНА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ АКО НЕ Е ФРЕНСКА ИЗРАБОТКА :-)

Св. Путин

Св. Путин 16.09.2020 18:03

Здравейте! Аз съм Владимир Путин. На 23 години съм. Отнасяйте се с уважение и почит към наборката ми Лили Иванова!

Аман

Аман 17.09.2020 1:57

Тя няма какво да крие, защото си изкарва парите с таланта си. Не виждам какво толкова има, че си е купила пердета...всеки сам избира как да харчи това, което има..ние не знаем дали дарява или не, че да я упрекваме...

Кан Омуртаг

Кан Омуртаг 17.09.2020 11:06

"...Човек и добре да живее, все някой ден... "(се жени) ... И друг се ражда и... т.н. Като Лили едва ли ще има друг!