Потрес! Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели СНИМКИ 18+

Потрес! Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели СНИМКИ 18+

Албена Вулева отново изуми последователите си в социалните мрежи и не само тях. Скандалната журналистка доказа, че е способна на всичко, стига да е добре платено. Така си мислят поне последователите й, след като видяха нейни еротични снимки в специализиран сайт.

Там бившата телевизионна водеща е без дрехи и подканва с предизвикателен поглед тези, които я гледат и ще проявяват желание да я видят в целия й блясък.

Срам! Албена Вулева проси пари за ново чене на майка си

Запознати с останалите фотоси на Вулева в сайта за еротични модели издават, че на една от снимките тя е дегизирана в садо-мазо стил, с кожени презрамки вместо сутиен и палка в ръка. На друга пък, е поседнала чисто гола на тревата, облегната на строителна количка.

Албена Вулева пръсна 4 бона за операция на... СНИМКИ

Във въпросния сайт става ясно, че потребителите публикуват свои голи снимки и видеа срещу заплащане от страна на потребителите, които са ги последвали. Голям процент от парите се прибират именно от разголения интернет модел. Албена Вулева, например, може да бъде последвана срещу абонамент от 10 долара месечно.

Скандално! Албена Вулева краде компотите на съседка!

До момента тя има общо 60 еротични публикации, които обаче са заключени и са видими само за платилите исканата от нея сума. Профилът й към момента е харесан 388 пъти.

Припомняме, че хапливата жълта журналистка има опит с разголването пред фотоапарата. Още през 2008-ма тя засне гола фотосесия за списание "Плейбой". Част от кадрите дори бяха пред стария вече парламент, заради което предизвикаха остра реакция у мнозина. Вулева отнесе и куп подигравки заради твърде скромния си бюст тогава. Затова преди няколко години тя легна под скалпела, напълни деколтето със силиконови импланти и сега изглежда много по-секси.

Албена Вулева залага имуществото си, за да си купи сексробот!

Според запознати позабравената водеща е сериозно закъсала с парите и търси всякакви начини да заработи нещо. Тя отдавна е изхарчила хонорара си, който взе за участието си в "Биг брадър" преди две години./show.blitz.bg