Пощальонът Пейо живее с имотна булка

Пощальонът Пейо живее с имотна булка

Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването”Имаш поща”, има нова жена, при това имотна.

В телевизионно интервю той сподели, че тя е нотариус от Гоце Делчев и заради нея Филипов избягал от София. Той вече живее при жена си и дори и помага кантората, а когато има възможност се разхожда в планините наоколо.

Заради китайския вирус неговият пиано бар в столицата не работи, а все още няма достатъчно яснота как ще функционира плажното му заведение в Царево, разказа Пейо.

В София се връща само за да вижда децата си. Дъщеря му, която учи в Англия, се прибрала в родината, за да изкара карантината, а синът му Кристиян е абитуриент. Той може да се похвали с отличен успех, който изненадал известния му татко, пише "Хотнюз". 

Момчето дори успяло да отиде преди два дни на площада пред катедралата „Александър Невски” и да отброи до 12, както повелява традицията. Пейо работи по пускането на специално приложение, което има амбицията да детронира Фейсбук. Hotnews.bg припомня, че миналата година той обяви, че се е развел със съпругата си Мария след 19 години брак./show.blitz.bg
 

Коментирай

Мия

Мия 18.05.2020 14:03

Повелява традицията. Сакън.

Жени

Жени 18.05.2020 16:33

Е, що се е развел? Щото му хлопа дъската. Младата му изгора един ден1 като му се насити и си намери по - млад мъж ще му тегли шута.

PEEPING TOM

PEEPING TOM 19.05.2020 9:02

А мис бикини с кого излиза ? В Барселона ли ? В България ли ? Тиквата знае ли ?

До горният

До горният 19.05.2020 18:15

Питай ИНТЕРПОЛ...,те знаят.

ctvasilev

ctvasilev 19.05.2020 18:25

s koe e izvesten? che karashe edno kolelo i vse padashe v predavaneto na plevenskata merlin monro?