Популярни мъже застават зад волана в „Авто Овация - Пролет 2019”!

Популярни мъже застават зад волана в „Авто Овация - Пролет 2019”!

Шест млади и успели популярни мъже ще се включат в автомобилното състезание „Авто Овация - Пролет 2019”, което ще се проведе на 21 април от 12 ч. на паркинга до Национален стадион „Васил Левски”. Инициатор и организатор на събитието е тв водещата и журналист Миглена Ангелова и НПО „Национално Движение Овация за Отговорни Млади Шофьори”.

За втора поредна година талантливи българи с изразено чувство за гражданско самосъзнание застават зад инициативата „Отговорни млади шофьори” за повече безопасност по пътищата за нашите деца.

Лице на „Авто Овация - Пролет 2019” този път е певицата ЕВА, която бе един от участниците в първото издание на състезанието миналата година. Водещи са Миглена Ангелова и Иво Танев. Консултант: Михаела Ангелова - инструктор по кормуване, която, освен всичко друго, е и много атрактивен, и знаещ човек.

А за настроението на участници и зрители ще се погрижат: ЕВА, Начо Паскал, КБК. Андро е автор на музиката към събитието.

Ева Георгиева - EVA откровено за "Авто Овация"!

Състезанието отново ще протече в три етапа, два от които ще са особено предизвикателни. Участниците ще преминат етапите с SUV и по този начин ще обърнат вниманието ни към особеностите на шофиране на този тип кола.

Зад волана ще видим: Артьом, Начо Паскал, Боби Ваклинов, Ивел Йорданов, Илиян Илиев и Стоян Вълков-Чоко.

Миски, певици и актриси застават зад волана в "Овация 2018"!

Събитието се провежда под патронажа на Държавна Агенция „Безопасност на движението по пътищата”. Негови партньори са: Столична община, Национална спортна база, Български червен кръст, iHELP, БГ Радио, Радио и ТВ СИТИ и Агенция БЛИЦ.

„Авто Овация - Пролет 2019” ще се проведе на 21 април 2019 г. от 12 ч. на паркинга до Национален стадион „Васил Левски”./show.blitz.bg

Събитието ще се стриймва на живо в YouTube канала на Движението: AUTO OVACIA

Допълнителна инфо: www.rydbg.com и в YouTube канала: Auto Ovacia