Поли Генова харчи като луда за.... СНИМКА

Поли Генова харчи като луда за.... СНИМКА

Втора бебешка количка е купила Поли Генова на сина си Даниел. Новата придобивка на 4-месечното бебе струва 500 лева, като може да се ползва единствено през летните месеци.

Количката е маркова, с принт на приказния герой Мики Маус, пише "Галерия". Певицата я избрала, защото е олекотена и е идеална за разходки из горещините.

Нещо страшно сполетя Поли Генова!

За по-студените дни Поли пък има друга количка, за която се изръсила още преди раждането над 4000 лева. Генова не пестяла средства и постоянно угаждала на бебето с всякакви глезотийки и екстри. Малкият Даниел бил облечен от глава до пети с маркови дрехи, като само кецовете му стрували 300 лева, макар да е далеч от прощъпулника.

Парите не са проблем за Поли, която освен че има успешна музикална кариера, живее с богат холандец. Таткото на бебето - Джоузеф Шардън, е сейлс мениджър в голяма компания за осветителни тела, където само допреди година заплатата му била над 4000 евро.

Поли Генова показа бебето (СНИМКИ)

Няколко месеца преди раждането на бебето Джоузеф се премести да живее в София, където компанията има клон. Възнаграждението било по-малко, но предостатъчно за родния стандарт./show.blitz.bg

Коментирай