Поли Генова боядиса косата си синя СНИМКИ

Поли Генова боядиса косата си синя СНИМКИ

Певицата Поли Генова шокира почитателите си с новата си визия. Чаровната изпълнителка е решила да боядиса косата си синя и с тази визия да обиколи Европа, където ще изнесе няколко концерта. 

Снощи се проведе и първата вечер от едно от най-големите събития в Мадрид, съпътстващи Евровизия, а на сцената се качи и нашенката. 

В две поредни вечери феновете на конкурса ще могат да се запознаят с тазгодишните участници и да видят на живо някои от най-големите звезди от предишни години, както и да се насладят на техните невероятни изпълнения.

 

Преди седмица българската звезда бе домакин на друго грандиозно събитие на Евровизия в Полша. Там тя представи талантливите участници от тазгодишното издание на конкурса на развълнуваната публика и я зарадва, като изпълни на живо някои от най-големите си и обичани хитове.

Интересът към любимата родна изпълнителка е изключително голям след като през 2016 г. тя представи страната ни с песента „If Love Was A Crime“ и се класира на рекордното до момента 4-то място. От тогава насам феновете на конкурса я заобичаха още повече, а песента ѝ се превърна в химн за тях.

На концерта й в Мадрид видяхме, че синята боя е почти измита и отново се е върнала към русото. Има все още леки сини нюанси, които безспорно й отиват./show.blitz.bg

Коментирай

Миро

Миро 09.04.2023 14:44

И с помпено да се боядиса си остава бездарна.

Тити без пипи

Тити без пипи 09.04.2023 18:58

Папагал, чакаме и перото у г-з-.