Почина бащата на Михаела Тодорова! СНИМКА

Почина бащата на Михаела Тодорова! СНИМКА

Истинска семейна трагедия сполетя скандалната плеймейтка Михаела Тодорова. Тази година за нея е злокобна и губи пореден любим човек. 

След като преди броени месеци се сбогува със своя добър приятел и откривател Христо Сираков, сега дойде ред да се прости и със собствения си баща, който на днешната дата реши да напусне земния си път. 

Таен чат между Михаела Тодорова и Мегз наля масло в огъня на секс скандала с Карбовски СНИМКИ

"Не мога да понеса повече загуби. Особено тази в момента е много болезнена...", написа Михаела в личния си профил и допълни лаконичното: "Обичам те, татенце". 

Михаела бе изключително близка със своя баща, който не спираше да я радва и да я гледа като принцеса. Именно той й подари скъпото возило, за което някои медии писаха, че е от любовник. 

За това обаче не се похвали Михаела, а баща й в профила си във фейсбик. „Ето я новата придобивка на дъщеря ми Михаела”, написа радостният татко. Митко Димитров е бил и кандидат за Общински съветник в Казанлък, издигнат от „Единство за гражданска справедливост”.

Все още не са ясни причините, довели до фаталния край на родителя на силиконката и дали не е станал поредната жертва на ковид-19./show.blitz.bg

Коментирай

Shrek

Shrek 21.11.2020 15:29

Мяза на кокоши гъз в устата!

в лицето

в лицето 21.11.2020 16:04

мяза на г.з много е противна и дебилна