Пълен провал за Криско! Още една жена му би шута СНИМКА

Пълен провал за Криско! Още една жена му би шута СНИМКА

Криско се провали като продуцент, след като певиците му го зарязаха.

Първата, която напусна Кристиан Талев, както е истинското име на певеца, бе Тита, а от месец извън фирмата му е и Ина Гаярдо. Раздялата им с Тита стана факт още преди 2 години след жесток скандал между двамата, разкриват свидетели на случката. Известно време дори гласовитата хубавица не пускаше никакви нови песни, по всяка вероятност до изтичане на договорните отношения, които е имала с Криско, пише "Хотнюз". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♕Tita (@hrisistar)

Веднага след това тя се преориентира към фолкжанра, където вече може да се похвали с дуети с Джена и Фики. Към момента Тита и Криско не поддържат никаква комуникация и не си говорят, твърдят техни близки. Не съвсем по приятелски си е тръгнала и Ина, за което говори фактът, че чаровната брюнетка дори си е сменила името и по-точно последната буква от фамилията. Тя вече е Гаярди и сама се продуцира. Новото начало за нея бе поставено с парчето "Предател“, което е едновременно на български и гръцки. Това не изненадва феновете й, тъй като самата тя е гъркиня (истинските й имена са Христина Григориаду).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ina (@inagayardi)

Атрактивният видеоклип пък е под режисьорския дебют на половинката на Ина и наш известен коафьор Венелин Кондаков, който работи по проекта заедно с Torex.

"Да, "Предател“ е ново начало за мен, с което ще се заявя като самостоятелен артист, който сам взима решенията за творчеството си. А може би това е преход и към друг стил музика“, сподели хубавицата и не пожела да коментира повече раздялата.

Коментирай