logo

Племеничка на Лили Игнатова в афера с мъжа на Силвия Лулчева

Племеничка на Лили Игнатова в афера с мъжа на Силвия Лулчева

Племенничката на едно от златните момичета Лили Игнатова - актрисата Любомира Башева, е в сложни отношения с половинката си заради професията си.

Башева влиза в ролята на доктор Чилингирова в "Откраднат живот". В него героинята й има бурни еротични сцени с Иво Фотев, изигран от Васил Бинев.

Гаджето на Башева - актьорът Стелиан Радев, е възпитаник на Нина Димитрова - бившата жена на Зуека. Уж на шега Радев казал пред приятели, че изгася телевизора, когато приятелката му попадне в обятията на 63-годишния корифей на дублажа Васил Бинев, който пък е мъж на Силвия Лулчева, пише "Галерия". Самият Стелиан е сред най-ухажваните млади таланти в Народния театър. В "Един безумен ден" неговият развратен граф Алмавива почти през цялото време е в силно деколтираните обятия и под дантелените кюлоти на колежките. Двамата с Любомита се запознават след като той вече е завършил НАТФИЗ - точно тогава тя влиза в първи курс. Откриват се в Созопол, но не си спомнят да е любов от пръв поглед. Радев е гледал Башева в "Лошо момиче" на Мариан Вълев.И двамата отдавна са убедени, че ако не могат да преодолеят ревността, не стават за професията. Тя се шегува, че на сутрешна репетиция гаджето й целува една жена, на вечерно представление - друга, а на следващия ден му се налага да направи същото и с мъж. Башева е добре "тренирана" за възможните бруталности пред камерите от времето, когато едва на 16 се появява в "Под прикритие". В "Ягодова луна" пък попадна под юмруците и похотта на гангстерския син, изигран от Димо Алексиев./show.blitz.bg

Коментирай