Пластичен хирург разкраси Иво Аръков СНИМКА

Пластичен хирург разкраси Иво Аръков СНИМКА

Пластичната хирургия и естетична медицина напоследък набира все по-голяма популярност и сред мъжете. Иво Аръков е сред родните секссимволи, който се довери на един от най-големите специалисти в тази област. 

Появиха се снимки от посещението на звездата от "Съни бийч" в клиниката, а той побърза да уточни какво по себе си е подобрил там. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Arakov (@ivoarakov)

Оказа се, че Аръков често посещава д-р Яковос Джак Антониу в кабинета му. Иво не крие, че полага грижа за кожата си с различни терапии, които в повече случаи включват игли. Мезотерапията се отразява добре на лицето и кожата му и в продължение на няколко месеца е мека и блестяща. 

Двамата с доктора са станали приятели и често пъти Иво не плаща в клиниката, а д-р Джак го ползва за реклама. При едно такова посещение специалситът убедил Иво и приятелката му, че е време да й сложи силикон в гърдите. И към днешна дата сексапилното гадже на Иво е с едни гърди напред пред конкурентките си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Arakov (@ivoarakov)

Не е ясно дали Иво полага само естетична грижа за лицето и тялото си или специалистът е използвал скалпел при някоя от процедурите. Поли Генова, Катето Евро и "Ергенът" Виктор Стоянов са сред звездните клиенти на лекаря./show.blitz.bg

Коментирай

Ваника

Ваника 01.04.2022 12:30

Педераска работа

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 01.04.2022 14:40

Гейско,педалска кафява дружба....Ифффката му плаща с анал,а докторчето пие от извора бял медец.

мозък

мозък 01.04.2022 16:07

прикачил ли му е

Ваника

Ваника 01.04.2022 16:49

Ако можеше и мозък да имплантират много народ щеше да се реди на опашка пред кабинетите на пластичните доктори, най-вече от така наречените хай лайф особи

Ай Сладкишче

Ай Сладкишче 01.04.2022 19:22

Докторът е направо супермодел. Ще го изпапкам!

Дедо Праз

Дедо Праз 01.04.2022 21:52

На кАръков и Господ не може да му помогне! Защото е прост селски бек и колкото и да се разкрасява пак ще си остане такъв и противен! Можеш да изгониш петела от селото, но не и селото от петела!