Пиленцата от Монако пасти да ядат! Появи се техен достоен наследник, ето го Манекена от Маями! ВИДЕО

Пиленцата от Монако пасти да ядат! Появи се техен достоен наследник, ето го Манекена от Маями! ВИДЕО

Пиленцата от Монако се превърнаха в истински хит в мрежата и вече се появиха техни клонинги, които също напират да стават известни с непрекъснато парадиране на луксозен начин на живот. 

Наш репортер попадна на Манекена от Маями, който смело можем да твърдим, че на моменти е дори по-скандален и от Пиленцата. Той има няколко видеа в мрежата, които вече се разпространяват и будят смях. В едно от тях той се хвали, че се намира в личния автомобил на световния дизайнер Филип Плейн. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DeLaTrap (@marin773)

"Пиленца, здравейте. Искам да поздравя Манекена от Монако, а аз съм манекена от Маями", започна своя клип Мартин, както е истинското му име. Освен като Манекена то Маями, той се подвизава и с артистичния псевдоним DeLaTrap и има рап песни в интернет платформите. Той е седнал в луксозната кола на Плейн, която в момента се продава за 1.3 милиона долара. 

Има и други клипчета, които отново показват скъпи коли и луксозен начин на живот. "Поредният ненормалник, достоен наследник на Пиленцата от Монако", "Кретен, който се е взел на сериозно, а най-вероятно е обикновен дришльо", са само част от коментарите в нета, които се подиграват на новата интернет сензация. 

Може пък и рапъра да си прави гавра с Пиленцата и определено му се получава имитацията. Все пак в социалните мрежи всеки ден бълват нови и нови клонинги на Бони и Нина, чиято звезда в шоубзинеса изгря с появата им в "Смени жената". Не е ясно дали Мартин подхожда с ирония в тези свои клипове или е съвмсем осъзнато парадиране на такъв живот и материални придобивки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DeLaTrap (@marin773)

Скъпата кола беше показана на автомобилното изложение в Женева в началото на  март 2019-а. 

Класът G е най-дългият автомобил в историята на Daimler. Моделът е разработен като военен автомобил по предложение на персийския шах Мохамад Реза Пахлави през 70-те години. Резултатът от това сътрудничество е нетрадиционна „суперкола“, която поставя нов стандарт в  технологиите и дизайна. Само ограничен брой хора ще могат да се насладят на този уникален автомобил. Бройките са едва 20, а цената започва от 550 хил. евро./show.blitz.bg

 

Коментирай