Пиленцата от Монако отидоха в Бургас и веднага събраха погледите с... СНИМКИ

Пиленцата от Монако отидоха в Бургас и веднага събраха погледите с... СНИМКИ

Най-фамозната, но и най-подигравана в социалните мрежи светска двойка Нина и Боби, по-известни като "Пиленцата от Монако" пристигнаха в Бургас и веднага се проявиха, а появата им в морския град очаквано предизвика бурни реакции и фурор. Десетки фенове не пропуснаха да се снимат с тях. 

Нина и Боби се изфукаха с топ кадър на брега на море, в най-топ ресторанта на Бургас Dock 5. "Хапваме си вкусно и продължаваме да се наслаждаваме на луксозния ни начин на живот в България", пише Нина под снимка, която качи в профила си в социалните мрежи. 

Ето как са изглеждали Пиленцата от Монако като младоженци СНИМКА

Причината звездното семейство да е в Бургас, че пътуват за Слънчев бряг, където по техни твърдения, имат апартамент, който отиват да проверят в какво състояние е след летния сезон. Нина показа в стори единствено кой е комплексът, където има собствен имот, но не и самото жилище. 

Ралица Паскалева се подигра жестоко с Пиленцата от Монако ВИДЕО

Припомняме, че Пиленцата от Монако, които твърдят, че живеят в лукс, станаха за смях, след като се появиха в национален ефир и показаха жилището си в Пловдив, което реално беше доста далеч от "скъпото" и изобщо не са толкова заможни, колкото твърдят.

Нина не пропусна да се щракне и на фона на морето, разбира се, а нейният съпруг - "топ гъзарът на България", се похвали с кадър от вкусотиите, които му сервират./show.blitz.bg

Коментирай

Съдията Дред

Съдията Дред 18.10.2022 11:54

Както казват в Бургас - Въй, що тъй? Докога ще си пълните сайта с тия измислени герои.

Минчу

Минчу 18.10.2022 14:46

Тези освен купчина тор друго нищо няма да оставят!!! Ма да ви питам:"що ги рекламирате????" То и вий сте за онождане !!!!!

7thsun

7thsun 18.10.2022 17:20

вино с Кола. празна облизана чиния. що за ора са тия!!!

roker150

roker150 18.10.2022 18:58

Дейба ваща мама и боклуците. Утрепки

Шибек

Шибек 19.10.2022 5:55

Пиленцата, Динко, Кобилкина , Емили тротинетката - все български герои, без които не можем и толкова се вълнуваме за тях и тяхното битие, че ми идва да повърна и да се намажа после

kravar

kravar 19.10.2022 8:20

DRISLENCATA OT DIARIQ !