P.I.F отложиха концерт заради COVID-19 в групата

P.I.F отложиха концерт заради COVID-19 в групата

Членовете на групата P.I.F отложиха дългоочаквания си концерт под надслова „Приказката P.I.F. - НевиДИМО“ поради заболяване от COVID-19 на един музикантите. Те не съобщиха за кого става дума, но увериха феновете, че той е „добре“ и „ засега е само с леки симптоми".

Събитието, което трябваше да се проведе на 21-ви декември в Sofia Live Club, е отложено за 14.01.2022. Това споделиха от бандата чрез публикация във Фейсбук.

„Скъпи приятели, концертът "Приказката P.I.F.-НевиДИМО" планиран за 21.12.2021, в Sofia Live Club се отлага поради заболяване от COVID-19 на един от музикантите от групата (той е добре, засега е само с леки симптоми). Концертът се премества за 14.01.2022, отново в Sofia Live Club. Билетите важат без презаверка за новата дата.

Всеки, който няма възможност да присъства, може да върне билета си в конкретния обект, от който е закупен. За повече информация може да се свържете с Eventim. Срок за връщане: 14.01.2022 Пожелаваме на нашия приятел и колега да оздравява бързо и да е силен! Бъдете здрави, Весели Празници, обич, топлина и уют. Пожелаваме си една по-мирна година, едно по-светло начало и да не забравяме, че големите неща започват от малките крачки! Обичайте се и се пазете!“, написаха те.

Припомняме, че през 2020-а вокалистът на групата Димо Стоянов почина след продължително боледуване от COVID-19. Именно в негова чест ще бъде предстоящият концерт на P.I.F./show.blitz.bg

Коментирай