logo

Петя Дикова разплака мрежата с тази СНИМКА

Петя Дикова разплака мрежата с тази СНИМКА

Петя Дикова, която наскоро стана майка за втори път - точно в навечерието на коледните празници - предизвика истинско умиление в социалните мрежи с това, което показа.

Тв водещата и любимият й Илиян Любомиров не могат да се нарадват на факта, че са родители и правят серия от ефектни и сърцераздирателни признания, които качват в профилите си.

Петя Дикова роди втори наследник. Реши да го кръсти на...

"Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят", написа в деня на раждането Илиян Любомиров.

А в скорошен пост гордият татко сподели трогателен кадър със синовете си, която със сигурност ще им показва, когато пораснат. На снимката Любомиров-младши е в грижовните обятия на батко си Александър, който скоро ще стане на две годинки.

Изненада! Аня Пенчева се събра със Сашо Диков СНИМКА

 "Заради връзката, която имам с моя баща, винаги съм си мечтал да имам син. Да го науча да е мъж, да бъде точен, да уважава жените, да се бие, да кара мотор, да чете стойностна литература, да пише честно, да е изправен, да бъде щедър и с лекота да преминава през живота. Никога обаче не съм се и осмелявал да мечтая, че мога да имам двама синове, а сега те двамата са около мен, растат и стават хора.

Всяко безсъние си струва, когато ги гледам и знам, че винаги ще бъдат един до друг. И да знаете само гордостта каква е, когато говоря за "синовете ми" или пък си помисля за "момчетата". И знам, че нямам право да ги разочаровам. От всички училища това да бъда баща ме е научило на най-важното", написа Любомиров в профила си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Душички..

Душички.. 07.01.2021 21:22

малки! Да им е здраве и много радостни мигове с мама и тати!

Лил

Лил 08.01.2021 4:32

Да са живи и щастливи

Евро Дикоф

Евро Дикоф 08.01.2021 9:29

Коя е тая пръдла ве.

пръдльо

пръдльо 08.01.2021 14:48

брееее, голяма работа станала....Само те имат деца.....

Свидетел

Свидетел 08.01.2021 18:30

Не е виновна че Майка и е комарджия.И то много болен комарджия.