Петя Буюклиева приклещи на тясно Христо Стоичков и го застави да...СНИМКА

Петя Буюклиева приклещи на тясно Христо Стоичков и го застави да...СНИМКА

Певицата Петя Буюклиева беше в публиката на последния лайф на "Като две капки вода", където се видя с голямата футболна звезда Христо Стоичков. Камата беше поканен като гост-жури в шоуто и раздаваше оценки на участниците. 

Гласовитата певица веднага го приклещила по време на рекламите и освен да го тормози за снимка, тя го заставила с покана, на която той нямал друг избор, освен да приеме. 

"Най-свежото и емоционално селфи с великия Христо Стоичков на сцената на Капките!! И той ще присъства на мега концерта ми на 23 юни в зала 1 на НДК", похвали се Петя. 

Тя най-накрая ще осъществи обещания концерт, който няколко пъти бе отлаган след въвеждане на противоепидемични мерки. "С мен бъди" е озаглавен спектакълът на Буюклиева. С този концерт тя ще отпразнува 40 години на сцена. 

С нея на сцената ще бъде голям бенд със 17 от най-добрите български музиканти заедно с вокалистки и балета Funky Monkeys, с който се сприятелява покрай участието си в “Като две капки вода” през 2019 г. Специално за юбилейния си концерт Петя Буюклиева е подготвила златните си хитове с нови аранжименти./show.blitz.bg

 

Коментирай

Гогоо60

Гогоо60 11.05.2022 19:17

Едно просто и много тъпо лайно,ритало топка,било във 10 държави и понеже е абсолютно просто и тъпо и не се култивирано,си останало тъпо и просто лайнер.. Стоичков е срам

Хана х

Хана х 11.05.2022 20:51

Страхотно..браво..много се радвам за нея...много е красива и приятна !!

Хана х

Хана х 11.05.2022 20:54

Извинете...обърках коментара...за Евелин Костова е моя коментар...нещо ми се заплетоха новините

ATO

ATO 12.05.2022 19:30

Най простия си ти.Стоичков е дал толкова за България. Само завистливи и мизерни хора като теб говорят така. За това сме най бедната държава в Европа.