Петя Буюклиева обяви голяма новина: Вече е баба!

Петя Буюклиева обяви голяма новина: Вече е баба!

Петя Буюклиева е на седмото небе от щастие, а причината е, че вече е баба на момиченце. Щастливата новина гласовитата певица обяви при гостуването си в "На кафе" по Нова тв и не успя да скрие вълнението си нито за миг.

"Запазиха раждането в тайна от мен! Синът ми е присъствал и лично е прерязал пъпната връв на дъщеричката си", развълнувано сподели пред Гала Буюклиева и добави, че внучка й се е родила с перфектни мерки - тежи 3 300 кг и е висока 50 сантиметра. Името, което й дали родителите й, е Амаи, което в превод означава сладка, мила, нежна, любов.  

Петя Буюклиева показа СНИМКА от сватбата и обяви, че...

"Скъпи приятели, искам да споделя с вас, че съм мега щастлива!!! Със съпруга ми празнуваме живота!!! Роди се Амаи, нашата внучка, плод от голямата любов на сина ми Тони и прекрасната ми снаха Еги! Нашето най-голямо Гранд При тежи 3 килограма и 300 грама и е високо 50 сантиметра.

Сбъдна се голямата ми мечта да имам внучка, с която, като порасне, да пеем в дует "Баба ми е фаталната жена"! Няма да престана да благодаря на Бог и Света Богородица за тази Благословия!!! Изпращам ви обич!!!", написа щастливата Петя и във фейсбук профила си.

Припомняме, че синът на Петя Буюклиева - Тони Георгиев, се ожени преди две години за дългогодишната си приятелка - красивата албанка Еги Бендо. А днес двамата вече имат и наследник. 

Петя Буюклиева проговори за бруталния обир: Истината от първо лице, не съм...

"Благодаря на Бог и на Богородица за тази благословия", няма как да скрие щастието си в този момент развълнуваната Петя Буюклиева./show.blitz.bg