Петканов вгорчи живота на Александра! Изнудва я да му върне парите за... СНИМКА

Петканов вгорчи живота на Александра! Изнудва я да му върне парите за... СНИМКА

Даниел и Александра Петканови дълго ще помнят празнуването по случай Деня на жената. При известната двойка нищо никога не върви по план и при общоприетите норми, което се оказа крайно възмущаващо за голяма част от техните последователи. Други пък ги поздравиха за непукизма, с който посрещат трудностите по пътя си. 

Двойката без малко да се раздели, заради различия в приоритетите, за които разказаха наскоро в специално видео. Петканов за пореден път се показа като "ръб", а джентълменството му отдавна е оперирано. Добре че си има жена, която мисли за всичко и си го отглежда като дете. 

 

Лудия репортер, както е известен още Петканов, все пак се сетил да купи букет за любимата си, с който да я изненада за 8-ми декември. Уви, неговата прословута разсеяност отново взема превес и той забравя китките в таксито напът за ресторанта, в който ще празнуват романтичната вечер. 

Александра е с доста по-бистър ум от своя съпруг и съвсем предвидливо се досетила, че може да й се размине с цветята. Затова купила букет, който подарила на Петканов и то с много интересно послание -"че е мил, грижовен и вече малко по-амбициозен". 

Петканова пък съвсем тактично си забравила портфейла и се наложило Даниел да се бръкне и да плати вечерята. Техни последователи са вцепенени от реакцията му след това, молейки я да му върне парите за храната, която са консумирали въпросната вечер./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

КОКО

КОКО 10.03.2021 15:04

ЗА КАКВО И Е ТОЗИ ТЪП ГРОЗИЛ НА ХУБАВАТА И УМНА АЛЕКСАНДРА,МАХАЙ ГО ОТ ГЛАВАТА СИ,ЧЕ ПО=ЛОШО ЩЕ СТАВА С ТОЗИ ИЗМЕКЯР

кйхкйхйкх

кйхкйхйкх 10.03.2021 20:24

Тези двама педдала никого не интересуват.

Ася

Ася 10.03.2021 21:28

Много ми се вижда грозноват. Е след Фънки де. Дано е с добра душа поне.

ХП1984

ХП1984 12.03.2021 3:17

Жалки и смешни в стремежа си да се правят на интересни ....