Папи Ханс стана жертва на нагла измама и загуби много пари

Папи Ханс стана жертва на нагла измама и загуби много пари

Въпреки ангажимента към феновете си, Папи Ханс се изправя пред някои предизвикателства в подготовката за предстоящото си турне в края на октомври.

Българската поп-икона заяви, че внезапно е изненадан от новината, че билети за неговото шоу се продават на по-ниски цени от официалните и че някои от тях са фалшиви.

Също така, поради незадоволителни обстоятелства в първоначално планираното място и дата на концерта във Варна, изпълнителят реши да промени плановете и да започне турнето в Пловдив.

След само шест дни от пускането на билетите, предвидените за цялата страна, около 70% от тях бяха продадени. Въпреки това се появиха сигнали за наличие на фалшиви билети, които се продават на по-ниски цени от официалните. Папи Ханс изрази загрижеността си по въпроса и предположи, че това може да е дело на някои от неговите почитатели, предимно деца. Той привлече вниманието към факта, че официалният екип на турнето му продава билети на една и съща цена и призова феновете да бъдат внимателни и да не попадат жертва на измамата.

Въпреки финансовата загуба, която може да понесе, Папи Ханс призна, че фалшивите билети са неизбежна част от изкуството и успеха му и сподели любимата си поговорка, която гласи: "Не съм достатъчно богат, за да си купувам евтини обувки". Това постави акцент върху неговия професионализъм и ангажимент към феновете, които се надяват да гледат неговият шоу.

Освен проблемите с фалшивите билети, изпълнителят се изправи и пред друга непредвидима ситуация. Началният пункт за турнето във Варна беше заменен с Пловдив. Причината зад промяната беше неудовлетворителните обстоятелства в ограниченото пространство на първоначално планирания нощен клуб. Папи Ханс и неговият екип влязоха в конфликт с местната общност, за да гарантират висококачествено изживяване на феновете си. В резултат на това, мястото на провеждане беше сменено на Пловдив, където се очаква да има подходяща инфраструктура и повече пространство за този специален концерт.

Предстоящото турне на Папи Ханс ще маркира революционна промяна в начина на провеждане на неговите изяви в нощните клубове. Той обяви, че това ще бъде последното му клубно турне, а оттук нататък ще се фокусира само върху концерти. Папи Ханс поставя акцент върху необходимостта от пълен контрол върху събитията и изпълненията му, за да предложи на феновете си най-добро възможно изживяване. Новата дата и място на първия концерт ще бъдат обявени в близко бъдеще.

Въпреки проблемите и неудобствата, турнето на Папи Ханс запазва ентусиазма и предвкус за настъпващите представления. Феновете му остават оптимистични и с нетърпение очакват да се срещнат с любимия изпълнител на сцената, а той от своя страна се стреми да предложи един незабравим музикален спектакъл./show.blitz.bg

Коментирай

ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ

ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ 14.10.2023 10:06

НАБАРАЛ НЕЗАСЛУЖЕНИ ПАРИ – ЗАГУБИЛ ГИ! А МЕН МЕ БОЛИ, ЗНАЕТЕ КЪДЕ.

Бай Ху

Бай Ху 14.10.2023 10:12

Папи ханс станал жертва на ан@лно расцепване.

stamat

stamat 14.10.2023 12:21

Кой е тоя кей?

Музикант

Музикант 14.10.2023 14:27

Майко мила и това недоразумение ли щe прави "турне"?!? Боже опази!

Васко

Васко 14.10.2023 23:16

Мога да го бодна, ако не пищи много.

Папи Ханз

Папи Ханз 16.10.2023 21:33

Ако му обърша два шамара на тоя бездарник, как ли ще квичи неходилото в казарма джендърче?

v_dimitrova

v_dimitrova 16.10.2023 21:43

А кой се интересува от Папи Ханса !!!

баба ти

баба ти 17.10.2023 6:16

защо наричат този плъх-поп икона -по скоро прилича на поп гей