Папи Ханс се съблече и отсече: Който не го кефи - да не ме гледа! СНИМКИ

Папи Ханс се съблече и отсече: Който не го кефи - да не ме гледа! СНИМКИ

Папи Ханс отново е на хоризонта и отново прави така, че да фокусира вниманието върху себе си. Този път не е с кекс, но това, което показва, е достатъчно атрактивно за коментиращите в профила му в социалната мрежа.

Изпълнителят е наясно как да провокира феновете си, както и тези, които изобщо не го харесват. Наскоро в мрежата хитмейкърът показа как изглежда и какви летни страсти го тресат в типичния си провокативен стил.

Папи Ханс: Фен съм на големите гърди и тройките в леглото!

Любопитна подробност са белезите, които се виждат ясно по краката му, но те изобщо не го притесняват. Нещо повече - той е особено откровен заради тях:

Папи Ханс лъсна по боксерки в мъжка компания ВИДЕО

"Мислех да махам белезите си на снимките (тъй като имам баая и някои от тях са притеснителни за гледане), но си казах - ааайде да не ставаме чак толкова инфлуенсъри. Това съм аз - който не го кефи - да не ме гледа. Никога не съм казал, че съм перфектен. И никога не съм бил", пише към кадрите Константин, който загатна и че след броени дни феновете му могат да видят дългоочаквания му нов проект, който по негови думи е "не е правен никога досега"./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 15.05.2021 17:29

убитак....