Папи Ханс изуми британци със сексуални препратки

Папи Ханс изуми британци със сексуални препратки

Неотдавна пък емблематичното му парче „Кекс” попадна в статия на британско издание. Там пародийната песен на родния изпълнител стана част от рубрика, наречена „Какво слуша светът”. Британското издание не пропусна да отбележи, че видеото към парчето изобилства от сексуални препратки.

Въпреки че на пръв поглед в клипа се показват рутинни упражнения по каланетика от 80-те. Само че текста е вид „рецепта” как да си приготвите кекс... но подтиква към неприлични асоциации. Една от причините – че на български език думата „кекс” наподобява „секс”.

Припомняме, че само четири месеца след излизането си песента „Кекс” събра почти 7 млн. гледания в популярен сайт за видео споделяне.

Междувременно за изненада на мнозина стана ясно, че Папи Ханс е един от авторите на най-новото парче на Луна – „Леко, леко”, в което фолкпевицата залага на типичната си провокация.

Малко след края на участието му в миналогодишния сезон на "ВИП Брадър" пък, стана ясно, че Константин Трендафилов, както е цялото име на Папи Ханс, влиза в учебниците по български език за 7-и клас. Оказа се, че кратък цитат от последния му роман е публикуван и участва, макар и без негово съгласие в учебната програма.

„Ползва се един кратък цитат от моя роман, с който се показва как разчупената реч може да влиза в литературата. Това мен изключително много ме учуди, защото никой не ме е питал за разрешение. От друга страна, е огромно признание за мен”, заяви певецът.

Коментирай

От тази Провокация

От тази Провокация 20.12.2018 15:54

стана ВСИЧКО ИЗВРАВТИНЯЦИЯ...... ДРИСНЯЦИЯ ОТВРАТНЯЦИЯ ..ГНУСССНЯЦИЯ .....ДЕМОКРАЦИЯ ...ИЗБИВАЦИЯ ..УМИРАЦИЯ.... РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ПРАВИТЕ БЕ СЕРСЕМИНИ ???

йокин

йокин 22.12.2018 12:43

Те пък,ингилизите,щото,имат ,убави текстове.