Орлин Павлов влиза в "Пътят на честта" и ще се... СНИМКИ

Орлин Павлов влиза в "Пътят на честта" и ще се... СНИМКИ

Вторият сезон на хитовия сериал "Пътят на честта" ще изненада зрителите с нови сюжетни линии и герои тази есен, един от които е Орлин Павлов.

Образът, в който певецът ще се превъплъти, е на Стивън – тайнствен бизнесмен с връзки в подземния свят, който се завръща след дълго пребиваване в Южна Африка. Героят на Орлин Павлов ще разтърси из основи живота на част от героите във втория сезон на сериала.

Орлин Павлов се появи по шорти и заяви, че пандемията приключва на... ВИДЕО

"Стивън е една интересна личност, една енигма. Живял е дълго време в чужбина и се прибира в България, защото неговия бизнес с „кървави диаманти“ е засегнат и така сериозно се набърква в отношенията на едни от основните герои в "Пътят на Честта".

Живял е в чужбина и работи по различен начин, общува по различен начин – не е типичният български мъж. Стивън е възпитан и любезен, но в същото време пази много тайни", това разкри певецът в сутрешния блок на Нова тв "Здравей, България". Но побърза да добави, че поне засега не мисли, че има допирни точки с характера на героя си.

Жената на Орлин Павлов рисува по бельо ВИДЕО

Зад завладяващото продължение на "Пътят на честта" стоят утвърдения творчески тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева, а режисьори на втория сезон на драматичния сериал ще бъдат трима от най-изявените български режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги.

"Режисьорският състав е страхотен! Не съм работил с тях и за мен удоволствието е голямо, научавам много. Актьорският екип е страхотен, всички са много подготвени. Според мен хората ще гледат втория сезон още по-запалено, защото освен новите типажи, които са преплетени като истории, ще наблюдаваме и момент на личностни катарзиси, през които може би всеки един от тях ще премине", споделя още Орлин Павлов за предстоящите обрати в сериала.

Орлин Павлов пострада след инцидент СНИМКА

А как започна историята в "Пътят на честта", зрителите могат да си припомнят от 12 юли. Първият сезон на драматичния сериал ще бъде излъчван всеки делничен ден в 20:00 ч. по NOVA./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 09.07.2021 13:11

Започва да ми става досаден като Башар Рахал.Бута се навсякъде точно като него.