Орлин Павлов проговори за жената до себе си

Орлин Павлов проговори за жената до себе си

Късното бащинство е направило от Орлин Павлов истински отдаден татко. Той не изпуска нито миг от израстването на първото си дете, призна изпълнителят в интервю за woman.bg.

"След като се появи детето, всичко се променя. Всяко нещо зависи от това малко същество, което се е появило и започваш да се съобразяваш с него. В началото може би е трудно да си в ритъма, в който си бил преди това. Всички си мислят, че нататък става по-лесно, но се оказва, че когато детето започне да се движи, всъщност става още по-сложно", споделя той.  

И допълва: "Но това е много хубаво, защото изживяваш ценни мигове, които сега имаш възможност да запечаташ. Когато аз бях малък, нямаше камери и нямам видеа от детството, но в момента заснемам абсолютно всичко”.

Припомняме, че Орлин Павлов се сдоби с Елизабет в началото на тази година, когато бе на път да чукне 40 години. Майката на момиченцето е Диана Великова.

На въпрос  как е разбрал, че тя е неговият човек, Павлов дава рецептата: „Това се разбира постепенно, когато започнете да живеете заедно и виждаш неща, които си търсил в други жени и не си намирал до момента. Много е важно спокойствието, отношението, разговорите... В крайна сметка с времето осъзнаваш, че с този човек можеш да имаш семейство”./show.blitz.bg

Коментирай

линдор

линдор 05.06.2019 18:49

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g