Орлин Павлов, Графа и Любо Киров спряха времето (СНИМКА)

Орлин Павлов, Графа и Любо Киров спряха времето (СНИМКА)

През 2013-та година Орлин Павлов, Графа и Любо Киров наелектризираха „Арена Армеец”, изпълнявайки хита си „Заедно”, който обаче се оказа истински съдбовен за приятелството им. Седем години по-късно, се оказва, че то е все така актуално и не се е повлияло нито от славата, нито от динамиката на живота.

В поредно потвърждение за това се превърна фотос, който Орлин Павлов качи наскоро в социалните мрежи. Той буквално шашна феновете си с факта, че главните герои на снимката отпреди години не са мръднали визуално до днес, изглеждат по същия начин, сякаш са спрели хода на времето!

„На вас времето хич не ви се отразява, бе, момчета! Не остарявате!”, пише им вярна тяхна фенка, а снимката им събра за минути стотици лайкове.

В края на миналата година тримата издадоха поредната си обща песен – „Приятели завинаги”. Заглавието не е случайно предвид дългогодишната музикална история и лично приятелство, което свързва изпълнителите.

След изключително успешния им съвместен проект „Заедно”, съвсем естествено идва и песента „Приятели завинаги”, по музика на Графа и текст на Любо Киров и Графа.

„Изключително съм щастлив, че тази песен влезе в моя първи самостоятелен албум „Още малко”, сподели тогава Орлин Павлов, броени минути преди големия си концерт в зала 1 на НДК./show.blitz.bg

Коментирай