Орлин Горанов взима роля на Кевин Костнър СНИМКА

Орлин Горанов взима роля на Кевин Костнър СНИМКА

Орлин Горанов успешно може да съчетава, както добре се вижда, и основната си професия - на певец, и ролята на тв водещ, а също и на актьор. След като изигра ролята на Пиърс Броснан в мюзикъла "Мамма миа" в Софийската опера, той се готви за още един образ, поставен в златната история на киното от световна звезда.

Става въпрос за продукцията "Бодигард" на Варненската опера, където Горанов влиза в ролята на Франк Фармър, изиграна в Холивуд от носителя на "Оскар" Кевин Костнър. Главната женска роля в мюзикъла, поверена в киното на легендарната Уитни Хюстън пък, взима британката Манал Ел Фейтури, избрана за ролята след тежък кастинг.

Деси Добрева шокира Орлин Горанов, попита го в ефир дали... СНИМКА

Режисьорът Борис Панкин ще представи своя интерпретация на лентата 31 години, след като Уитни Хюстън изпя "Винаги ще те обичам" и това ще се случи на сцената на Летния театър във Варна. Той ще пресъздаде любовната история на певицата Рейчъл, изиграна от музикалната легенда и нейният бодигар Франк (Кевин Костнър).

Рич Форестър от "Дързост и красота" пристига в България, а Орлин Горанов ще...

С мюзикъла Варненската опера ще отбележи годишнина от раждането на Уитни Хюстън, която си отиде от този свят на 11 февруари 2012 г. Ако беше жива това лято тя щеше да отпразнува 60-я си юбилей.

Орлин Горанов е работил с Борис Панкин и в "Човекът от Ла Манча" в ролята на Дон Кихот, така че едва ли ще изпита затруднения в превъплъщаването му в образа на Франк от "Бодигард". А дали това е така, можем да се убедим още на премиерата, планирана за 22 юли в рамките на 14-то издание на фестивала "Опера в летния театър"./show.blitz.bg

Коментирай

Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров 15.04.2023 20:08

Деба духача скапан, деба!