Оперираха по спешност Иво Танев! СНИМКА

Оперираха по спешност Иво Танев! СНИМКА

Родният шоумен, певец и телевизионен водещ Иво Танев изплаши приятелите си със снимка от болнично легло. Наложило се е да бъде опериран по спешност в софийска болница. 

В момента той се намира в отделението по хирургия, но събра сили да каже нещо изключително важно, което в момента го вълнува най-много. 

"Споделям чудесното си впечатление от екипа на отделението по хирургия, ръководено от доц. д-р Радосвет Горнев.

Никога не съм предполагал, че по време на операция, от час и половина, единственото нещо, което мога да изпитвам е спокойствие и усещане, че съм в сигурни ръце!

Изключителна организация, още от определянето на ден за прием, приемане, настаняване и грижи. Топло и човешко отношение на целия екип. Грижи и медицинско обслужване на изключително ниво", пише Иво Танев след третия прекаран ден в болницата. 

Той не издава повече подорбности за самата операция и защо се е стигнало до нея. Сигурни сме, че и този момент ще дойде, но засега му пожелаваме бързо възстановяване. А то върви с любимите му песни на QUEEN, които не спира да слуша в болницата и да побърква сестрите, тъй като и самият той си припява от време на време./show.blitz.bg

 

Коментирай

Иван

Иван 14.01.2024 10:23

този е шопар и дървен философ

Бай урко

Бай урко 14.01.2024 18:49

Този е пе.ал заключил си е в ану.а флакон от дезодорант отврат

Гошо

Гошо 15.01.2024 6:18

Бирено шише е било не дезодорант, ха ха