Оперираха Анита Мейзер, докторите се хванаха за главата от видяното СНИМКИ

Оперираха Анита Мейзер, докторите се хванаха за главата от видяното СНИМКИ

Животът на сексбомбата Анита Мейзер е вън от опасност, след като бе на крачка от смъртта и дори се сбогуваше с приятелите си. Силиконът на звездата се спука, а тя нямаше пари да го махне и ден след ден се приближаваше към фаталния край.

Анита отчаяно се молеше на близки и познати да й дадат пари да се оперира, но изглежда всички са й обърнали гръб. Намери се един човек, който е нейният ангел-хранител и я измъкна от трапа. Това е щерката на актрисата и певица Искра Радева, която се смили над Мейзер и я измъкна от сигурна гибел.

"Искрено и от цялата си душа искам да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък момент. Благодаря на мои приятелски семейства, които толкова бързо отреагираха, разбирайки колко е сериозен случаят ми.

Не на последно място, благодаря на семейството ми, че винаги са до мен . За мен самата беше изключително трудно да повярвам какво се случва с организма ми. Ужасът от неизвестното и страха от предстоящото ме съпътстваха ежедневно последните месеци, защото не знаех защо ми е толкова зле и всичко ми гори отвътре! Шокът от диагнозата на лекарите в Щатите, беше неописуем..

 

Всеки ден се молех на Бог за чудо! ТОЙ не ме остави! Както не веднъж казвах, операцията ми е била животоспасяваща! Спукания силикон в тялото ми, ме е тровел години и е щял да доведе до фатален край. Никой от докторите в Щатите не прояви съдействие, там ако нямах исканата огромна сума, щяха просто да ме оставят..

Искам да благодаря на всички близки, които са до мен. Благодаря ти, Лени Тричкова, че ме потърси и заведе при хората, които ме спасиха! Нямаше нито миг колебание относно сериозността на проблема.

Професорът, който ме оперира, каза “добре че дойде на време, да ти спасим живота!” Той и целият екип на болницата, веднага след консултацията ме приеха по спешност, въпреки че записват месеци напред. Трябваше да се действа на мига! Операцията е продължила повече от 5 часа! Какво е извадил и е изчистил от мен мога да покажа в снимки, които направо не са за гледане! Вярвам, че няма случайни неща и Господ я изпрати да ми помогне. Благодаря на всички, отзовали се на молбите ми! Когато се съвзема ще разкажа всичко, което преживях подробно и ще отговоря на всичките ви въпроси", написа Анита Мейзер, която живее вече втори живот./show.blitz.bg

Коментирай

боримеч

боримеч 02.05.2023 14:34

мастия на наи голямата брантия помага

Гого

Гого 02.05.2023 14:47

Сакън. Има пари за пижама Hermés и слънчеви очила, ама не може да си плати операцията.

ХАРИ

ХАРИ 02.05.2023 20:54

МАНГАЛКАТА ИЗЛЪГА,ЧЕ НЯМА ПАРИ,ЦИГАНСКА РАБОТА

Като си слага

Като си слага 02.05.2023 21:32

силикона пита ли ни нас, на които досега рева за пари?

Да беше

Да беше 03.05.2023 9:15

пукнал този отпадък. И откъде изпълзя "спасителката" й? С какви пари? Всичко това мирише лошо. Евтино скалъпено.

ФАК

ФАК 03.05.2023 15:08

Отврат

Шака

Шака 03.05.2023 19:27

Е това, ако не е Божие наказание!

joro150

joro150 03.05.2023 21:18

Бахти и боклука

Лъже мангалката

Лъже мангалката 03.05.2023 21:36

Тая дърта, грозна и издухана флигорна е гъбава с пари, ама за къв хуй да ги харчи кат за тая цел има малоумни балъци да й плащат масрафите. Докато има олигофрени ще има и тарикати.

Киро Куролацията

Киро Куролацията 04.05.2023 0:22

От снимката смърди жестоко, смърди на застояло сирене,на пор, на нечистоплътност - душевна и физическа! Отврат! Каква смрад само...

Ясно

Ясно 06.05.2023 6:07

Просто успешна “бизнес транзакция” Браво на всички участници! До следващият път.

Разговор по медицински

Разговор по медицински 06.05.2023 6:34

Графичните снимки са ефектни за хора, които никога не са влизали в операционна. Купищата телесна маса е резецирана тъкан нормално за лифтинг процедура. Стар силиконов имплант има ръждиво кафяво-жълт цвят. Обвивката на стар имплант е тънка като тоалетна хартия и пада на парцали

Импланти

Импланти 06.05.2023 6:43

Имплантите не са вечни , те трябва да се подменят. Препоръчват се изследвания на хора със силиконови ( MRI), 3 години след поставяне, и после на всеки две години , сменят се на 10 години. Всеки пациент носи отговорност за имплантите си и рисковете