Опа! Цитиридис заби известна актриса, вече живеят заедно

Опа! Цитиридис заби известна актриса, вече живеят заедно

Тв водещият  Николаос Цитиридис заби  актрисата Боряна Братоева.

Двамата са двойка от няколко месеца и макар упорито да крият новината от медийното пространство то колегите им вече са наясно с връзката им.

Според запознати влюбените гълъбчета дори живеят заедно под един покрив. Наскоро в свое интервю Цитиридис призна, че има жена до себе си, но не пожела да разкрие самоличността и. На въпрос кой от двамата е по-известен, той отговори с усмивка: "Смятам, че аз“.


В социалните мрежи водещият сподели колко е влюбен. „Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!“, пише той пред феновете си.

„Телеграф“ потърси Николаос за коментар, но той не отговори на мобилния си телефон.

"Аз съм актриса и ми се иска да говоря за работата си. Няма да коментирам личния си живот! Моля ви, не ме притеснявайте за такива неща!", лаконично заяви Братоева, с което нито отрече, нито потвърди плъзналия слух./show.blitz.bg

Коментирай

Бяй хуй

Бяй хуй 17.06.2022 23:07

Кой го ебе за тази информация ?!

Тази новина е толкова важна

Тази новина е толкова важна 18.06.2022 12:09

колкото новината, че някъде в Китай се изсипал един чувал с ориз.

Алито от София

Алито от София 19.06.2022 9:13

Моля авторите на тази публикация да обърнат внимание че ника казва :намерих си приятел, а не жена до мене, това значи си е намерил поредния манаф за интимен приятел и за празникът им, прайда, така че това хубаво момиче е артистка и може всичко да изиграе като реалност и затова е и снимката с нея

Бай Ху

Бай Ху 19.06.2022 10:29

Цитиридката е пич бе, капутляци.

мери

мери 02.09.2022 0:45

набил ли го е или я забилл