Обрат! Нови разкрития за Слави и Марта Вачкова взривиха мрежата! СНИМКИ

Обрат! Нови разкрития за Слави и Марта Вачкова взривиха мрежата! СНИМКИ

Отношенията между Слави Трифонов и Марта Вачкова от години са меко казано обтегнати. По-точно цели 23 години шоуменът и актрисата водят нескрита война помежду си, на която ход даде Дългия.

Преди години в автобиографичната си книга "За стърчането" Трифонов нарече Марта Вачкова Добринка и "патологична интригантка", която се гаврела с актьорите от екипа. На свой ред пък, Вачкова заяви, че Дългия се е изгаврил с нея, а себе си представил в блестяща светлина.

Потрес! Бившата на Слави стана копие на Софи Маринова СНИМКИ

"Разделихме се заради пари. А и заради чалгата – ние с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев не можем да правим такъв вид музика", признавала е през годините в интервюта Вачкова, която неведнъж е упреквала Слави, че за пари е готов на всичко.

Ужас! Здравето на Слави пак се влоши... СНИМКИ

Любопитна подробност е, че преди 6 години Дългия така и не покани Марта Вачкова на грандиозния си концерт в зала "Арена Армеец", въпреки слуховете, че събира всички свои стари и нови колеги. В крайна сметка единствените, които не получиха прошка бяха Вачкова и Васил Василев-Зуека.

"Със Слави сме толкова различни, разбираме живота не по един и същ начин", споделяла е още Марта. И въпреки че Трифонов неведнъж с осмивал бившата си колежка в шоуто си, преди няколко години наредил на сценаристите си да бъдат прекратени всички обиди и злобни шеги по неин адрес.

Ужас! Марта Вачкова се натрови с... СНИМКИ

"Ако ми поиска прошка, ако осъзнава, че е сбъркал, ще му я дам веднага. Тогава ще ни олекне и на двамата", признавала е актрисата пред техни общи колеги и приятели.

Малцина знаят, че именно благодарение на Дългия актрисата попада в студентското предаване "Ку-ку", а след това и в "Каналето". По онова време Трифонов бил студент в Консерваторията, но заради връзката си със Силвия Лулчева, се движел в нейната артистична компания. Така покрай него и Вачкова придобила известност.

23 години след разрива между Слави Трифонов и Марта Вачкова Тончо Токмакчиев гостува в телевизията на Слави, където изненада всички с появата си. Оказа се, че актрисата също е получила покана да гостува, която потвърдила, пише "Уикенд".

Шок! Марта Вачкова рови по кофите!

"След 23 години отново с вас. Хубаво ми е", обърна се Тончо към музикантите, а изданието бе посветено на албума "Рома ТВ" – един от първите на "Ку-ку бенд", издаден през 1994 г., в който дейно участие взима самият Токмакчиев./show.blitz.bg

Коментирай

Кавал Бареков

Кавал Бареков 20.07.2020 21:32

И каква актриса е пък тази пача

Артист

Артист 20.07.2020 23:50

Светла му памет на Григор Вачков, но от дъщеря му чеп за зеле не става.

българче

българче 22.07.2020 8:11

И какво? Нищо! Една агресивна жена в живота постига точно това, което е тя - въображаема известност, но не и значимост - тя не се усеща даже колко е ....

giimi

giimi 22.07.2020 18:26

Много важно. СлавчУ не ме интересува изобщо.

Име

Име 22.07.2020 20:06

Тази крава как може да бъде наричана актриса.Играеше някакви сценки на циганка и беше толкова изкуствена че едно дете щеше да играе по добре

Нина

Нина 22.07.2020 23:28

Няма лошо да се помирят,,дори и да имат различни възгледи за живота...