Няма да познаете Орлин Павлов след появата на дъщеря му СНИМКИ

Няма да познаете Орлин Павлов след появата на дъщеря му СНИМКИ

Бащинството започва все повече и повече да променя Орлин Павлов - не само като мисли и нагласи, но и външно.

Синеокият чаровник вече може да се "похвали" с торбички под очите и доста видимо недоспал вид, за сметка на това пък е на върха на щастието с прекрасната си дъщеричка Елизабет.

Диляна Попова, Бойко Кръстанов и Орлин Павлов в любовна афера в Пловдив... ВИДЕО

В началото на годината, когато певецът стана татко за първи път, промени драстично живота си. От явен купонджия, Орлин Павлов се превърна в примерен домошар.

Орлин Павлов с първия по рода си плаващ концерт СНИМКИ

"Откакто се роди детето, гледам да си седя у дома, за да си почивам, когато мога", споделя гласовитият изпълнител и признава, че вече не знае нито какво става по родните клубове, нито какви купони правят колегите му.

"Единственият начин да ме видиш навън е, ако съм на работа”, коментира още музикантът пред "Уикенд".

Щерката на Орлин Павлов е пълно негово копие СНИМКИ

И въпреки че за малката Елизабет се грижела основно майка й Диана, а също и бабите, таткото Орлин Павлов се стараел максимално да помага в каквото може, нищо че от началото на годината до миналия месец той бе зает с работа по филма на Ники Илиев "Завръщане", както и с големия си концерт на гребната база в Пловдив.

Сега му предстоят изтощителни 12-часови ежедневни репетиции на мюзикъла "Клетниците" в Софийската опера, в който играе централна роля.

Орлин Павлов подкара мощен звяр СНИМКИ

Освен това Павлов има и няколко участия из софийските клубове, както и участия на концерти на свои колеги, сред които е и адашът му Орлин Горанов.

"Не знам как винаги ще успея да съборя нещо точно когато дъщеря ми е заспала! Диди вечно ме гледа накриво, че съм събудил бебето", сподели наскоро звездата по време на свое тв участие и искрено разсмя феновете си./show.blitz.bg

Коментирай