Няма да повярвате от къде ще лапа пари Тита СНИМКИ

Няма да повярвате от къде ще лапа пари Тита СНИМКИ

Тийнсензацията Тита е поредната звезда, която бързо се преориентира и намери нов начин за печелене на лесни пари. 

Извънредното положение в страната остави без работа редица звезди от шоубизнеса. Една от тях е Тита, която не може да ходи по участия и съответно я хвана страх от бъдещето. Затова реши да използва популярността си в ново начинание, което в момента разработва и е твърде вероятно да пробие и да има по-голям успех и от музикалната си кариера. 

Потрес! Вижте какво отнесе Тита заради секси СНИМКИ

Тита и колегата й Бори 1 пуснаха лимитирана серия маратонки по тяхна концепция. Именно затова се спират и на емблематични имена за тях – Antilopa ще се предлагат в 2 различни дизайна за дамите, а Мойски – в 3 за мъже.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♕Tita (@hrisistar) on

„Много съм доволна, че заедно с целия екип постигнахме това дизайнът да бъде най-близо до мен и моя характер и послание. Antilopa са изключително женствени и носят моя дух и този на хората, които ме харесват – ние сме вечно усмихнати, в движение, умеем да изпълняваме своите отговорности, като винаги се стремим да дадем най-доброто от себе си и едновременно с това да се открояваме. А и всички ме знаят като „Антилопата“, сподели Тита.

Певицата използва добра рекламна стратегия, като подарява по един чифт на известни личности, които я тагват в социалните мрежи. С таива маратонки вече се разхожда фолкпевицата Джена, която отправи благодарствени слова към колежката си и пожела успех на новото начинание./show.blitz.bg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria) on