Няма да повярвате къде е Устата и с какво замени сцената СНИМКА

Няма да повярвате къде е Устата и с какво замени сцената СНИМКА

За да понесе по-спокойно социалната изолация Иван Динев - Устата се е върнал в родния си край и прекарва времето си в семейна къща в близост до Стана Загора.

Рап изпълнителят е избрал още от самото начало на пандемията у нас да е по-близко до родителите си, а и вече има коренно различно занимание от това да пее, което изненада всичките му фенове.

"От близо месец съм при майка ми и баща ми, дори онзи ден си говорихме с тях, че не съм бил толкова време с тях от миналия век. В момента съм отдаден на селскостопанска дейност, защото пролетта е времето, в което се подготвя почвата за засяване и е необходима сериозна работа.

Чувствам се много добре, а това е моята терапия за справяне със стреса, защото тук определено няма скука, напротив – забавно е, красиво е, а и както се казва – в един двор работа винаги има", споделя певецът наскоро в тв интервю.

В извол на вдъхновение се превърнала за него "семейната съкровищница", както нарича библиотеката в дома на родителите си. В момента Устата се е отдал на създаването на нови етюди, защото разработва концепция за ново stand-up comedy представление./show.blitz.bg

Коментирай