Няма да повярвате какво се случва с Деси Банова!

Няма да повярвате какво се случва с Деси Банова!

Бившата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева, е станала фиданка покрай грижите за 1-годишния Йоан. Съпругата на експрезидента направи малка сватба по случай кръщенето на сина си, а приготовленията за големия ден буквално я изцедиха.

„Отслабнала е до неузнаваемост. Изобщо не й личи, че е раждала, изглежда чудесно“, коментираха гостите на кръщенето, което се състоя в изискан столичен ресторант. 

Деси Банова се престраши, седна отново зад волана и... СНИМКИ

Деси бе заложила на любимата си дантелена рокля в бяло, а за визията й се бе погрижила личната й гримьорка. Заведението бе декорирано с голям надпис „Свето кръщене Йоан“, с балони в бяло, синьо и жълто. Гостите – над 50 души, бяха почерпени с изискани блюда и голяма 4-етажна торта, пише "Галерия". 

Освен с перфектна фигура, Деси може да се похвали и с доста свежо излъчване. Съпругата на Плевнелиев редовно посещава любимия си салон за красота и полага доста грижи за младежкия си вид.

Росен Плевнелиев и Деси Банова помириха децата си

Близки до бившата синоптичка разкриват, че откакто се родил малкият Йоан, Деси и Плевнелиев са още по-щастливи. Двамата често пътешестват из екзотични дестинации, но не натрапват екскурзиите си в социалните мрежи. Винаги са придружавани от щерката на Деси Йоана, братчето й и тъщата на експрезидента Лили.

Тези дни Плевнелиева навърши 40 години, но от суеверие не празнува рождения си ден. Вместо това, отново посети салона за красота, където се отдаде на няколко освежителни процедури, а вечерта прекара заедно с майка си и съпруга си в тиха семейна обстановка. По нейно настояване не е получила подарък от нито един от своите близки, включително и Росен Плевнелиев./show.blitz.bg

Коментирай

lala

lala 28.02.2020 14:26

На тая пача зашморцана и е останала само несъразмерно голямата глава, след съвместния живот с онзи кух прецедент...

Коко

Коко 28.02.2020 14:57

За жалост,няма вид на щастлива жена,да престане да се нагажда с .....

Коко

Коко 28.02.2020 15:00

Курва долна!

Гражданина Х

Гражданина Х 28.02.2020 18:43

Божеееее, колко ненормална трябва да си, че да се правиш на жена на това недоразумение, че и да му раждаш деца??? Ми нали и те ще са объркани като тоя нефелник!

Недоумяващ

Недоумяващ 29.02.2020 0:08

Те си живеят живота и с нищо не ви пречат, а вие ще се поболеете от злоба !!! Гледайте си вашите мухльовци ,пачи и курви !!!

Ερφδεγ

Ερφδεγ 29.02.2020 3:31

Брей, много "интересна" новина няма що.... Плевньо и деса про.....са изобщо, ама изобщо не ни вълнуват тея мекотели...

Ivanka

Ivanka 01.03.2020 1:46

Taz Desa nenormalna IZOBSHTO NE me interesuva dolna kurva BILA SHTASTLIVA moje ot parite mu

Шошо

Шошо 01.03.2020 11:29

Много сте лоши,ще се пръснете от завист и злоба.