logo

Няма да повярвате какво прави Тита всяка сутрин и за какви пикантерии призна СНИМКИ

Няма да повярвате какво прави Тита всяка сутрин и за какви пикантерии призна СНИМКИ

Тийнсензацията Тита разкри любопитни подробности от личния си живот наскоро и предизвика хилядите си последователи в социалните мрежи да ги коментират бурно.

Сексапилната млада певица, която сега е на върха на щастието с новата си любов, пак щеше да е под светлините на прожекторите, дори и да не беше станала певица.

Тита пак развихри въображението в този вид СНИМКА

Изпълнителката споделя, че харесва всичко, свързано с изкуството, освен това обича да се изявява и в кухнята. Добра е и в подбирането на различни стилове на обличане и гримира.

Тита си извади дините и получи доста неудобен въпрос СНИМКА 18+

Хитовата изпълнителка призова да не съдим за човека отсреща, преди да сме го опознали или говорили с него. Денят й започва задължително с усмивка, любимото й кафе и нейните малки трикове за красива кожа. Не пропуска закуска, а най-обича да може да сподели сутрешното си кафе с приятели.

Тита потвърди слуха, че спи с ММА боец. Показа СНИМКА как се целуват

Най-лошата черта на Тита е това, че е прекалено чувствителна и не може да скрие емоциите си. Те пък определят и мечтата й – да може да се телепортира и да бъде едновременно на няколко места. Да управлява времето, за да може да бъде с феновете и със семейството си възможно най-дълго. Защото тези две групи хора са нейната вътрешна сила и мотивация за всичко.

"Не слушайте хората какво говорят. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота", написа наскоро блондинката под снимка с новия си любим - ММА боеца Недко Николов в профила си в социалната мрежа./show.blitz.bg

Коментирай

ММА певец

ММА певец 08.11.2020 20:11

Няколко стадии от развитието на живота и. Любов - щастие на снимката де, бременост, дете, самотна майка, наркотична зависимост, 70тия е този който е търсила, морален парцал, минимална пенсия,

Тита

Тита 08.11.2020 20:21

Малко акам и мирише