Новата Мис България не издържа и се оплака от... СНИМКИ

Новата Мис България не издържа и се оплака от... СНИМКИ

Новата Мис България Александра Кръстева тепърва ще се налага да свиква с тежестта на короната във всеки смисъл на думата. Хейтът не подмина и нея, и със сигурност се отразява на самочувствието й.

19-годишната брюнетка, която описва себе си като скромно и по-скоро притеснително момиче, трудно ще свикне с това, което ще й донесе славата от спечелената титла.

"Хората изляха срещу мен всичкия хейт на света. Наричат ме по всякакъв начин. Използват всякакви епитети, обидих се на част от тях, например Баба Яга, Крокозъмбел, няма как да ти повлияят позитивно на самочувствието. Пишат, че съм глупава, че не съм интелигентна, но никой не се опитва да се постави на мое място", споделя пред "Телеграф" актуалната ни най-красива българка.

"Като бях малка, бях винаги най-висока в класа и децата все ме наричаха щъркел", връща лентата назад красавицата, а една от причините да се яви на конкурс за красота е именно това да се изправи срещу собствените си страхове и да ги надвие.

"С това, че спечелих короната на "Мис България", аз победих себе си, това беше най-важната победа. Всъщност аз, когато взех решение да участвам, тотално бях забравила това, че след конкурса може и обикновено има такива последствия, дори не очаквах да съм в петицата на финала, камо ли да обмислям как ще ми се отрази хейта на хората", споделя още емоционално брюнетката.

"В началото много ме заболя, слава Богу, родителите и приятелите ми ме подкрепиха и мина всичко, сега съм малко по-уверена", добавя още Александра, която никога не се е занимавала професионално с моделство, а в конкурса попада, след като нейна позната фотографка я кани да се включи в "Мис Шумен", където обаче не печели. По-късно се явява на "Мис София", става първа и това й дава възможност да се състезава и за титлата "Мис България". Следващото й голямо предизвикателство е да представи страната ни достойно на финала на "Мис Планет".

Противно на всички очаквания Мис България обича да хапва хамбургери и не се ограничава в нищо, а за външния си вид разчита основно на добър ген. Любимото й ястие от българската кухня е баница и дори може да я прави. Майка й я е научила на традиционната рецепта. Нейният кулинарен специалитет обаче са курабийките и шоколадовия кекс, които също не си спестява.

Красивата миска заляга яко на ученето, защото мечтае да завърши образованието си и да стане интериорен дизайнер. В момента е първи курс студентка по архитектура./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами така е

Ами така е 20.11.2022 1:50

Дано поне да осъзнаваш,че хората ги е яд, защото ти не беше най-красивата,имаше поне две по-достойни да спечелят ! Толкова е просто...!