Нова светска довйка! Ето коя е новата на Дарин Ангелов СНИМКА

Нова светска довйка! Ето коя е новата на Дарин Ангелов СНИМКА

В последната една година упорито се шушука за развода на Дарин Ангелов и има ли си нова след скандалната раздяла, която му докара депресия. 

Имаме новина! Появи се жената, която ще застане до Дарин Ангелов, а прогнозите са за доста добър тандем, който със сигурност ще се задържи в годините. А мацката се оказа също популярно от телевизията лице. 

Не става въпрос за любовни отношения, а за професионален ангажимент на актьора с Елизабет Методиева, която знаем като звезден репортер, журналист, а отскоро и актриса, тъй акто участва в новия филм на Мариан Вълев, който ще се появи по кината през следващата година. 

 

Дарин и Елизабет са поканени заедно да водят "Business and fashion awards", чиито организатор е Цвети Разложка. 

"От съществено значение са водещите на едно събитие, независимо колко мащабно е то и на каква тематика! Те са свръзката организатор - гости!Имаме новина! Открита е перфектната двойка водещи.

Журналист, Тв водеща и актриса! Тя е! Нейното име е Елизабет Методиева! Той… известен актьор, който може съвсем спокойно да поеме ангажиментите и на певците. Времето му е разпределено между репетиции, постановки и роли в киното! Дарин Ангелов! Няма нужда от многословие", обявиха организаторите в социалните мрежи и изненадаха всички с този нов тандем във воденето на събития./show.blitz.bg


 

Коментирай

Стилян

Стилян 08.11.2022 13:04

Имаме нужда от нещо свежо, евала. Че само ни бутат едни и същи муцуни

Zoro

Zoro 08.11.2022 16:55

Momicheto e top, toq ne eza neq

Грубер

Грубер 09.11.2022 17:54

Ма много ясно, че не става дума за интимни отношения, тоя ме съмнява отдавна...

кууркински

кууркински 10.11.2022 0:06

ма тоз май си е педе бе

Ево Кикерезов

Ево Кикерезов 10.11.2022 6:37

Тоя лигльо е един ултра неприятен тип!

Вени

Вени 10.11.2022 11:51

Тия и двамата са световно неизвестни. За каква светска двойка говорите. Аман от посредственяци, пробутвани за елит.

Мима

Мима 10.11.2022 16:14

Девойката още от Папараци ми прави страхотно впечатление. да се опиентира към някой по- сериозен човек, че трудно ще живее с лиготиите на Даринко