Нова драма за Гущерови: Изхвърлиха ги от дома им и вече са...

Нова драма за Гущерови: Изхвърлиха ги от дома им и вече са...

Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от апартамента, който стопанисваха под аренда защото не са си плащали наема от няколко месеца.

Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която доскоро обитаваше до столичния бул. "България", но отскоро им се наложи да сменят местоживеенето си, пише "Уикенд".

Ето я Светлана Гущерова без грим СНИМКИ

Бившата плеймейтка и половинката й вече не живеят в "Манастирски ливади", а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи, гласи още информацията от изданието.

Неотдавна Светлана, все пак, побърза да се похвали, че отново живеят в голяма и просторна къща, за каквато винаги си е мечтала. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с Християн публикуваха в социалните мрежи снимки от имота, който не е техен, а им е отдаден под наем.

Драмата след побоя е пълна: Светлана Гущерова получи забрана да...

Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката написа с големи букви "ДА"!

Според информацията, семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка, която й помага за децата, докато блондинката изпълнява съпружеските си задължения в леглото с мъжа си./show.blitz.bg

Коментирай