Нов обрат при Венелин Петков и Николета: Той й взе...

Нов обрат при Венелин Петков и Николета: Той й взе...

Скандалната раздяла между Венелин Петков и Николета Маданска промени живота и на двамата до неузнаваемост, а към днешна дата ситуацията изглежда една идея по-приемлива, отколкото в началото - поне за Петков, на когото първоначално Николета нямаше желание да дава децата си.

В скорошен пост в социалните мрежи Венелин Петков ясно показва не само, че е с децата си, но и че заедно си прекарват много добре на чист въздух. Очевидно журналистът демонстрира, че може да бъде и много грижовен баща, а не да гледа само кариерата си, както е било години досега.

Ето как я кара Венелин Петков след раздялата с bTV и Николета

Тази картинка идва на фона на десетките слухове, че Николета не разрешава на бившия си любим да вижда децата си Йоан и Михаил и да прекарват време заедно.

Да, в момента двамата водят дело за родителските права на малчуганите, трябва да поделят и общ имот, а как и в чия полза ще завърши съдебната сага, ще почакаме, ще видим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venelin Petkov (@ven_petkov)

Венелин и Николета нямат брак, което допълнително усложнявало процеса, но двамата били склонни да отстъпят и да се споразумеят извън съда, затова се стигнало до неизбежната намеса на Темида. Докато обаче съдебните ни разпри текат, Маданска cе е съгласие да не дели децата от баща им в те имат шанс  да прекарат самостоятелно време с него, твърдят запознати.

Наскоро блондинката се върна на екран като водеща на спортните емисии в bTV и вече й е нужна повече помощ за отглеждането на двете момчета, за които само допреди месец красивата телевизионерка се грижеше сама, разчитайки единствено на подкрепата на родителите си, при които се премести да живее в село Лозен.

Последните слухове за двойката твърдят, че до Николета вече има нов мъж, за когото обаче, тя едва ли скоро ще разкаже публично, предвид всичко преживяно досега, а 50-годишният Петков продължавал да ергенства./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай