Носталгично завръщане от Ирина Флорин ВИДЕО

Носталгично завръщане от Ирина Флорин ВИДЕО

Поп певицата Ирина Флорин представи новия си музикален проект "Носталгия", който ще е част от предстоящия й албум.

Видеоклипът дело на Васил Стефанов е първият й самостоятелен от три години насам.

"Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера, Радвам се, че се получи естетически издържан клип, изпълнен с много женственост", споделя за работата по лентата на "Носталгия" изпълнителката.

Всъщност меланхоличната песен с хитов заряд е подарък, който Ирина получила за рождения си ден от музиканта Георги Георгиев от група "Остава". С него работят заедно над 20 години, като той има участие във всеки един от албумите на певицата.

"Още в мига, когато чух песента, бях запленена. Буквално подскочих от вълнение", признава Ирина за новото си парче.

 

Текстът на "Носталгия" поверила в ръцете на Десислава Софранова, която представя като изключителна дама, изявяваща се в различна сфера.

В "Носталгия" се крие меланхолията на последните повече от две години, наситени с тежки изпитания, които по някакъв начин ни разделиха и отчуждиха, като в някои отношения дори ни лишиха утехата и удоволствието да докосваме любимите си хора, чийто допир ни носи нужното успокоение в най-трудните мигове, обгърнати в мрак.

Тя е израз на надеждата, че онези чисто човешки отношения, които сякаш напоследък позабравихме, отново ще се върнат при нас, без да изпитваме страх, че близкият контакт с околните може да причини повече вреди, отколкото ползи.

В предстоящия й албум ще бъдат включени и вече добре познатите "По целувките", "Какво е любов", "Тъмнината в мен", "Среща", както и още седем парчета, които все още не са били представяни пред публиката. Проектът ще бъде представен официално на 29 октомври в Sofia Live Club./show.blitz.bg

Коментирай

..........

.......... 29.05.2022 15:46

лельо иринке,ако няма кой да ти сваля пликчетата вечер,аз съм готов да го правя! срещу 3-ка кебапчета щи ти ги свалям от 3 до 5 пъти вечер.....