Нора Шопова с изненадваща промяна след раждането СНИМКА

Нора Шопова с изненадваща промяна след раждането СНИМКА

Нора Шопова, която наскоро роди, явно е решила коренно да промени начина си на живот. Промените при нея следват една след друга, а последната изненада дори и най-верните й последователи в социалните мрежи.

Малко преди да стане майка, водещата на спортните новини по БНТ стана студентка за втори път в живота си. Тя се записа в Софтуерния университет, за да учи дигитален маркетинг. Първото й висше образование е по право.

Нора Шопова роди! Бебето е...

Бившата манекенка призова всеки, който има желание, да се пробва в нейното ново поприще.

"Трудно е, обаче се справям, дори с бебе, така че всеки може да се справи", убедена е тя. Когато не учи, не кърми и не сменя памперси, Нора е заета с разсъждения за същността на майчинството. Тя е стигнала до извода, че това е самотно занимание, от което личи, че все още не се е запознала с други майки в квартала си, с които да обсъждат темповете на развитие на децата си. 

СНИМКИ от медения месец на Нора Шопова и адвоката-милионер

"Много интересно как майчинството хем е най-самотното занимание, хем навън с бебето винаги се завързват контакти. Хората са по-мили и любезни, когато с нас има малки съкровища"./show.blitz.bg 

 

Коментирай

НЕДА

НЕДА 27.12.2022 9:52

Всички велики жени споделят мръсните ризи от дома. това простосмъртните не си позволяват тази едва ли се грижи за бебето си сама да каже колко бавачки има.

уф, чи мириши

уф, чи мириши 27.12.2022 9:57

тъкмо се бах замислил за развитието на Норчето. защо пак е Шопова? не беше ли Косева? май от лиготии е получила руски боц!