Нойзи шокира Мария Игнатова! Призна как е карал жените да се събличат ВИДЕО

Нойзи шокира Мария Игнатова! Призна как е карал жените да се събличат ВИДЕО

Мария Игнатова със сигурност е останала шокирана след публичните признания на мъжа си Ивайло Цветков как преди време е убеждавал жените да се съблекат за популярното еротично списание Playboy, на което е бил главен редактор.

Наскоро мъжът на блондинката представи книгата си "Диалози" и бързо разбуни духовете с откровенията си. Именно за нея разказа наскоро и пред Тото от "СкандаУ", когото покани да се включи в диалозите за следващата му книга.

Този път Нойзи разби Мария Игнатова! СНИМКИ

Оказа се, че Ивайло Цветков е имал доста безсънни нощи, в които се е чудил защо е започнал да се нарича Нойзи, а не Ивайло Английски, например. Не спести откровения и за ученическите си години – как от класически музикант прави първите си стъпки на родната рок сцена.

"Как става тая работа – седите двама приятели и казваш: копеле, стига с това порно в интернет, дай, братле, да го направим на тетрадка…?", пита за еротичните списания Тото един от най-честите ни футболни коментатори, а Нойзи разкри, че "от горе" не позволили Лили Иванова да бъде първа корица на "Плейбой", въпреки че в броя е имало фотосесия с примата на родната популярна музика. Предпочетена е Юлиана Кънчева, тогавашната жена на Жоро Пентаграм.

"Не беше лесно заради социалния контекст и реакцията – тая, щом се е съблякла, значи, ясно е каква е…", заявява Нойзи по темата дали жените се убеждават лесно да се съблекат. По думите му историите как са убеждавани жените да се съблекат срещу хонорари са по-скоро "екзотични разкази", а истината е, че са го правили най-вече заради славата, а и защото всеки носи доза ексхибиционизъм в себе си.

Мария Игнатова налази Нойзи на първата им годишнина СНИМКИ

Любопитна подробност, която става ясна от разговора още е, че докато Нойзи е бил в еротичното списание, нито една фолкпевица не се е появявала на страниците му. "Аз съм нацист спрямо чалгата!", заявява категорично Нойзи. "Нито искам да се споменава, нито да я чувам (*чалгата). Ако имаше начин, бих я изхвърлил от медиите – да си остане в кръчмите само. Което, разбира се, е невъзможно, особено в либертарианска среда…".

"Чалгата от някаква забавна, относително кръчмарска глупост, се превърна в индустрия", добавя още Нойзи, а относно това, което го дразни в този вид музика - дали това, че е станала водеща, че хората я харесват или заради последствията, които носи, мъжът на Мария Игнатова отвърна така: "В единия случай би било завист, в другия – заради това, което носи, което развива, вече е социален проблем".

"Дразни ме културата, която влачи със себе си, а не това, че се е превърнала в бизнес", добави още той, определяйки чалгата като "културата на лесното, която налага идеята за бърз и лесен успех през дейност, извън рамките на закона".

На въпрос дали чалгата е музика за хора с ниски страсти, Нойзи изстреля следното: "Това е за хората, на които в умствения им софтуер няма идеята за окултуряване, в смисъла, в който ние го разбираме. В същото време не можем да делим културата само на висока култура и ниска, защото между тях има още 100 вида култура".

"Външните белези са принизени. И да ги категоризираме, да сложим печат, че чалгата е за хора, които имат ниска култура, не можем да го направим, защото същите тези хора слушат, освен чалга, която в даден момент ги принизява, и хип-хоп, и поп, който пък ги издига…", добави още Цветков./show.blitz.bg

Коментирай

Лйолйоо

Лйолйоо 26.01.2023 14:01

Тоз голям капацитет по всички теми

мастъра

мастъра 26.01.2023 14:28

Много противен грозник

ihoooo

ihoooo 26.01.2023 14:47

Два кретена се събрали пред кенефната врата...!

Кака мара

Кака мара 26.01.2023 18:53

Чалгата е за кръчмите,Мара също не е толкоз интелигентна!

Коя

Коя 26.01.2023 22:56

Прав е за чалгата. Мутри и силиконки и колония биячи покрай тях. Дрога и алкохол .

Нойзи Плашимиров

Нойзи Плашимиров 26.01.2023 23:21

Грозен, пъпчив кикимек

Рос

Рос 26.01.2023 23:26

Този човек е като рептил!!!Сиреч-гущер!!!

kravar

kravar 27.01.2023 0:36

PRADNI NA DIARIQ !

дядо стефчо

дядо стефчо 27.01.2023 7:33

И чалгата е шумна....

Мюмюн

Мюмюн 27.01.2023 13:16

Тоз лигльо е много неприятен тип!

Лупи

Лупи 28.01.2023 0:37

Боли ма Уя за тез двамцата

ахмак доган

ахмак доган 28.01.2023 8:08

а марчето не и трябват много увещания за да се съблече-веднага тръска гащите...

Рос

Рос 28.01.2023 8:23

Хубаво,че Нойзи ме поведе по правия път!!!Иначе какво щях да правя!!!

Тули

Тули 28.01.2023 10:15

Тотка, не мойш опрай всичко!