Николета Лозанова: Простих изневяра

Николета Лозанова: Простих изневяра

Николета Лозанова за пореден път предизвика скандал с откровенията си. Пловдивчанката отдели няколко минути за своите последватели в Инстаграм, като им даде право да й задават въпроси. 

Сред множеството хвалби имаше и доста пиперливи въпроси, на които Николета отговори кратко и ясно, но даде повод за коментари и спекулации по темите за изневярата, любовта и отношенията й с половинките. 

Попитана дали би простила изневяра тя веднага заявява, че вече е прощавала, но в миналото, сега била пораснала. Това откровение отпределено шокира нейните последователи, които започнаха да си задават въпроса коя половинка се е подиграла така с Лозанова. 

Шок! Вижте Николета след години! (СНИМКА)

Всеобщото заключение е, че става въпрос именно за Валери Божинов, от когото Николета има дъщеря. Говори се, че първият път красивата плеймейтка е простила, но след като разбрала за още негови похождения, решила да сложи край на връзката им. 

Николета с шокиращи разкрития за Ники, Валери и изневерите си

Почитателка на Николета я пита как би постъпила, акоя някоя евтина жена се навира на любимия й. Отговороът на Николета е красноречив: "Винаги можеш да й хвърлиш дребни за такси". Лозанова разкрива, че за една връзка е изключително важно партньорите да не заспиват с гръб един към друг. 

Накрая Николета си позволи да даде съвет на всички обвързани жени, че трябва да обичат себе си повече от партньора, за да не могат да стъпкат самочувствието им./show.blitz.bg

Коментирай

Краси

Краси 09.02.2021 16:40

Нека точно тя да не дава съвет!!!