Ники Кънчев с любопитен спомен с Ирина Флорин СНИМКА

Ники Кънчев с любопитен спомен с Ирина Флорин СНИМКА

Социалната изолация накара много родни популярни личности да погледнат назад във времето, да си припомнят хубави моменти и да се замислят за онова, което имат днес. Ники Кънчев го прави често и е особено щедър към детайлите.

Наскоро тв водещият, който е от хората, които рядко пестят мнението си, сподели интересен спомен от близкото минало и още по-любопитна снимка с Ирина Флорин.

Вижте къде е в момента Ники Кънчев и какво призна СНИМКА

"С Ирина Флорин някъде в средата на деветдесетте години... Седим и мислим, мислим и седим... Някъде там замислихме големия успех на тоталния хит "Цвят лилав". Работех с "Киора" и виждах големия композиторски талант на Стоян Михалев и Виктор Стоянов. Диджей Тишо и "Бисквитките" /Бог да го прости Сашко, брата на чичо Краси от "Jeremy?"/ направиха уникален ремикс на парчето малко по-късно- мисля по идея на Сашо Жеков.

Ники Кънчев разкри тайните на две от големите фолкпевици СНИМКИ

Текстът дойде от великолепната Даниела Кузманова. ФСБ бяха направили аранжиментите на първия албум на Ирина. Самата Ирина даде магическото и донякъде екзотично сияние на песента. Из серията “Приятелството не е от вчера", написа журналисът в профила си в социалната мрежа, а под поста му очаквано заваляха десетки коментари в посока да продължава да вади изненади от архивите./show.blitz.bg

Коментирай

МЕК ЛИЕ

МЕК ЛИЕ 03.05.2020 18:35

А мек ли е на агент "Димитър" пикалника ?