Ники Китаеца се подложи на тежка операция, за да... СНИМКИ

Ники Китаеца се подложи на тежка операция, за да... СНИМКИ

Николай Първанов – Китаеца, който преди години се прочу покрай фиктивния си брак с чалга идола Азис, после участва в шоуто „ВИП Брадър" и се опита да продуцира начинаещи фолк певици, днес се занимава с бодибилдинг и здравословно хранене.
 

Здравенякът изготвя подходящи менюта за хора, които искат да постигнат неговата форма, има и платено мобилно приложение, което рекламира като „вашия най-добър приятел, напомнящ за всяка хапка". В социалната мрежа той често показва как помпа бицепси или готви различни полезни манджи, но не споделя цялата истина за външния си вид с последователите си.

 Запознати издават, че мускулите на мачото не са натурални, дори не са постигнати с хранителни добавки, а посредством методите на съвременната естетична медицина. Впечатляващата му форма изобщо не е плод на ежедневни услия във фитнес залата и по този начин Ники заблуждава хората, които му се доверяват. Той твърди, че само със спорт е докарал тази визия и  убеждава, че с много труд и неговите съвети (разбира се, платени) всеки може да има такива резултати, пише "Уикенд". 

За да направи релефна коремна преса, Китаеца се е бръкнал с 3000 евро. Операцията била извършена в популярна турска клиника, където напоследък много българи се подлагат на естетични корекции. Говори се, че в същата болница Даниел Петканов си присади коса преди два месеца.


Оформянето на мускули с импланти не е нова мода и от години се практикува по света и у нас. Осъществява се чрез хирургична интервенция, при която се постига по-хармонична форма и се увеличават обемът и релефът. Освен за коремна преса, импланти може да се използват още за гръдните мускули, раменния пояс, мишниците, седалището, бедрата и прасците. Белезите се разполагат в естествените гънки в зоните на операцията и са слабо забележими.


Преди година бившият приятел и „съпруг" на Ники – Азис, също прибегна до подобна операция и си сложи гръдни импланти, наподобяващи истински мускули. В един момент фолк певецът бе много запален по фитнеса, но като видял, че само с тренировки няма задоволителни резултати, опрял до услугите на пластичната хирургия. Той не крие, че си е правил и липосукция.Ники Китаеца убедил и настоящата си жена Виолета да се „ремонтира" в турската клиника.  Бившата чалга изпълнителка си сложила 800 кубика в бюста по настояване на мъжа си. Макар да преживяха доста бурни емоции навремето, сега двойката е изгладила пречките помежду си. Семейството има син на 10 години, който носи името на баща си.

Що се отнася до Азис, отношенията му с Китаеца днес са ледени. От много време те не поддържат никаква връзка и нямат желание да общуват дори като приятели. Очевидно цирка, който разиграваха преди години, е дошъл в повече и на двамата./show.blitz.bg

Коментирай