logo

Ники Илиев показа плочки на плажа СНИМКИ 18+

Ники Илиев показа плочки на плажа СНИМКИ 18+

Ники Илиев си е намерил компания за летните месеци. Уви, не става въпрос за жена, а за мъжка компания. Събрали са се няколко мъже с неуспешни връзки, които запиват от сутрин до вечер на българското Черноморие. 

Наш репортер забеляза, че Ники купонясва в обща компания с още двама известни ергена - Богомил Грозев и Павел Владимиров. Мъжката компания събира всички погледи на плажа на разюзденото си поведение.

Мъжката компания събира тен на къмпинг "Юг". Ники бе първият, който публикува снимка с хаштаг "Родното море не е демоде". 

След раздялата с Ники Илиев, Саня намери начин да изкара пари....

Напоследък Ники Илиев ряздко се състари, а витилигото му се увеличи. Актьорът вече не е магнит за жените, а мнозина от тях го слагат в графа "чичка". Това обаче е фактор до момента, в който бившият на Саня Борисова не разхвърля дрехите и не покаже завидната си преса. 

Оказа се, че Ники продължава упорито с тренировките по бокс и поддържане на тялото си. И макар визуално да прилича вече на "чичка", то плочките му са като на 20-годишен батка. За съжаление останалите Павел и Богомил не могат да се похвалят със същото. И двамата са тръгнали да отпускат шкембе, което може да се окаже проблем при намирането на жена./show.blitz.bg

Коментирай