Неузнаваема! Врачката на Берлускони шашна с тунинг! СНИМКИ

Неузнаваема! Врачката на Берлускони шашна с тунинг! СНИМКИ

Теодора Стефанова, която е по-популярна като врачката на Берлускони, наскоро шашна с визията си, която се оказа почти изцяло ремонтирана.

Блондинката с гадателски способности наскоро бе на семинар в Мадрид, където представи най-новата си книга, посветена на изкуствения интелект и неговото бъдеще, а феновете й се стъписаха, когато я видяха.

Теодора няма нито една бръчка по лицето си, така го е опънала, а самото то изглежда доста променена в контура си заради чисто новите зъби.

Творбата е озаглавена "Осмото чувство – ключът към Вселената" и е разграбена като топъл хляб, но не по-малък интерес предизвиква и авторката му. По лицето на Стефанова не личали дори тъмните кръгове под очите, които тя бореше дълги години преди това.

Бившата чистачка в дома на Берлускони, която успя да направи собствено политическо и спортно шоу в една от най-гледаните италиански телевизии, се е изръсила и с няколко хилядарки в евро за нови зъбни импланти, пише "Уикенд".

Ремонтиран бил и бюстът на Теодора, който вече е с един размер по-голям. Очевидно депресията, в която Теодора Стефанова бе изпаднала след смъртта на майка си, вече е в миналото.

Припомняме, че когато майка й - ясновидката Калина Треднадфилова си отиде, Теодора изпадна в силна депресия. Двете били изключително привързани една към друга, а Стафанова разказвала, че живее втори живот след тежката катастрофа, при която получила и контакт с извънземното Унилсън.

Спасението си дължала на Бог и на майка си, която стигнал чак до портите на Ванга, за да търси съвет от петричката врачка за бъдещето на обичаната си щерка. Тя й рекла: "Дъщеря ти ще се събуди и ще почне да помага на хората". Така и станало. След 18 дни Теодора излязла от комата най-неочаквано. След което кариерата й става световноизвестна.

През годините Теодора Стефанова е помогнала на хиляди хора да узнаят какво ги чака в бъдеще, пише още изданието. Екстрасенската вече е готова и с прогнозите за 2020-та, която щяла да бъде мирна, но не много щастлива за повечето хора на планетата. Убедена е, че кабинетът на Бойко Борисов ще довърши мандата си и няма да има предсрочни избори.

От думите й става ясно още, че на кметските избори в края на октомври, печели ГЕРБ, а в международен аспект Владимир Путин се очертавал като пръв приятел на Италия и водещ световен лидер./show.blitz.bg

Коментирай