logo

Неузнаваема! Крисия шашна с визия и признания! СНИМКИ

Неузнаваема! Крисия шашна с визия и признания! СНИМКИ

Крисия, която преди няколко години накара цяла България да настръхне от таланта й, вече е коренно различен човек. Пораснала е и вероятно не само заради възрастта, но и заради бързата славата в живота, се е променила осезаемо.

Доскоро брюнетката попадаше в публичното пространство не заради безспорния си талант и сладко излъчване, а с информации за уголемени устни и всякакъв подобен род корекции. В скорошно тв интервю обаче, Крисия направо смая феновете си с начина, по който изглежда вече.

Не е за вярване как изглежда вече Крисия СНИМКИ

Пред Деси и Сашо в "Преди обед" гласовитата тийнейджърка се яви почти без грим, с изправена коса и доста променен начин на мислене.

В момента Крисия учи в музикалното училище във Варна и подготвя нова песен. Но не обясни защо е зарязала музикалното училище в София, където бе истинска звезда и където движеше в компанията на богати и известни съученици.

Крисия Тодорова: Запазих отличните си отношения със Слави, но продължавам сама!

Вече 16-годишната Крисия все още има предложения за участия, но отказва повечето от тях. "Бях друг човек преди", заяви младата изпълнителка, която преди години направи фурор на детската "Евровизия", където бе в компанията на Хасан и Ибрахим. 

"2020-а, освен, че ми даде лоши неща, ми помогна по всякакъв начин", добави още тя, признавайки, че е преминала през труден период в живота си, но без да става ясно какъв точно е бил той.

Вижте какъв луд купон вдигна Крисия след раздялата със Слави ВИДЕО

"Работя върху нови проекти, ново парче пиша. Даже в момента се намирам в студиото, където работя с моя екип от Хриси и Вихрен. Чувствам се много добре, изолацията много ми помогна да отделя време за себе си и да се фокусирам творчески върху себе си", сподели Крисия. И загатна, че "песента е доста емоционална и пълна с реализъм, с това, което се случва около нас, с това, което хората задържат в себе си и нямат силата да опишат и да изкажат... Всеки ден си поставям цели да подобрявам себе си, да съм упорита, нещата, които се случват около мен, да не спират да правя това, което обичам"./show.blitz.bg

Коментирай

Шано

Шано 28.12.2020 13:39

Само за кецанье

Lanski

Lanski 28.12.2020 14:07

Готова е !!!

Бате ти

Бате ти 28.12.2020 15:36

Става яко вече, да!

Бате ти

Бате ти 28.12.2020 15:38

Майка ти навремето на Златни пясъци работеше като стриптийзъорка и проститутка.........От него време имаме нейни сн имки....

ЗАК

ЗАК 28.12.2020 16:14

Може да пее хубаво, но е супер неприятно детенце!

Пешо

Пешо 29.12.2020 9:37

Дребни, завистливи, душици! Ако имахте дори една мозучна клетка, щяхте да оцените таланта на това дете.

кукуруку

кукуруку 30.12.2020 9:10

Пешо,таланта зависи от това кой те мъндахерца.