Неочаквано: Мегз показа баща си за първи път и призна, че е... СНИМКА

Неочаквано: Мегз показа баща си за първи път и призна, че е... СНИМКА

Миглена Каканашева по-известна като Мегз реши да покаже баща си за първи път от толкова години, откакто "дефилира" в публичното пространство. Досега бившата дизайнерка е говорила и показвала единствено майка си Магдалена Каканашева.

Повод да покаже и татко си стана неговия рожден ден, специално за който Мегз е написала дълъг и подробен статус в профила си в социалните мрежи.

Голяма трагедия споходи Мегз

"Тати, толкова много, много, много те обичам. Благодаря ти, че си направил милион саможертви, за да бъдем ние. Благодаря ти, че си отдал живота си на нас и си ни дал възможност да се развиваме и растем. Пожелавам ти да си ни здрав и да си бъдем заедно.

"Днес нищо друго не искам, тати, просто толкова много имам нужда от теб. Искам да бъда с теб и да ме видиш колко огромна станах, също като теб. Как целият безкрай събрах в себе си и се слях с пътя, също като теб.", така започва поста си Каканашева. И продължава с тези признания:

"Ти винаги си ми казвал: "Моля те, просто забави темпото и си поеми въздух", но аз винаги бързах, тати, толкова много бързах, че на 13 излязох от вкъщи. Бързах, защото толкова мн исках да те намеря и да сме заедно.

Бързах, защото толкова много исках да стана като теб. Но днес дишам, тати, съзнателно и бавно, както ти ми казваш, защото най-после и аз достигнах до мъдростта ти.

Потрес: Мегз буквално се зарови в почвата и призна... СНИМКА

И ако мога да те опиша с една дума тя би била ЛЮБОВ. Ти си направил всичко за мен и цялото ни семейство. Ти си посветил целият си живот на нас и аз просто ти благодаря и се гордея, че станах толкова мн от теб.

Да си ми честит, тати, благодаря на живота, че съм твоя дъщеря, гордея се повече от всичко с необятната дълбочина, която съм наследила от теб. Обичам те безмерно."

Вероятно точно празника на баща й е провокирал Мегз да се върне в родната си България след дълги години в Дубай, където взе решение да се пренесе след серията от разочарования у нас./show.blitz.bg

Коментирай