Ненчо Балабанов обра точките на приемни родители! (ВИДЕО)

Ненчо Балабанов обра точките на приемни родители! (ВИДЕО)

Ненчо Балабанов винаги е показвал, че сърцето е това, което ръководи таланта, независимо колко голям е той. А в неговия случай - очевидно много голям - и таланта, и сърцето! Наскоро актьорът участва благотворително в забавленията за деца от приемни семейства, като им даде най-ценното - своя пример.

Звездата на „Господари на ефира” се погрижи на децата от приемни семейства изобщо да не им е скучно. Те първи станаха част от социалната кампания „Очаквана ваканция".

Припомняме, че над 30 деца и техните приемни родители бяха настанени в базата на БДЖ в Паничище през пролетната ваканция.

Самият Ненчо Балабанов неотдавна представи клипа към своята авторска песен „Ти избираш”, посветена именно на децата от приемни семейства, които са и главни действащи лица във видеото.

„За мен беше удоволствие да прекарам време с малчуганите, да се забавляваме заедно и надявам се - да съм ги вдъхновил, да съм им дам малко радост и вяра, че в този живот всичко е възможно и успехът зависи от самите тях”, сподели актьорът.

"Децата бяха изключително щастливи от срещата със звездата. Да видим децата толкова щастливи, прави и нас щастливи, и сме убедени, че споменът от тази „Очаквана ваканция” ще живее винаги в сърцата им”, споделиха с вълнение и приемните родители.

Сред забавленията, осигурени от партньорите, бяха посещение на минерален басейн в Сапарева Баня и разходка до древния Цари мали град. Сред забавленията бе и разходка из депото на БДЖ, където имаха възможност да се качат на „царския влак”. Младежите го разгледаха с голям интерес, снимаха се за спомен и споделиха, че са били много радостни през дните на тази „Очаквана ваканция”.

Инициативата „Очаквана ваканция” цели да предостави на деца в нужда възможността да изживеят една незабравима почивка в базите на държавната железница в цялата страна с осигурени транспорт, много забавления и всичко необходимо, за да прекарат една страхотна „Очаквана ваканция”.

„С подкрепата на нови приятели и съмишленици искаме да превърнем инициативата в традиция и във времето тя да достигне до всички деца и техните приемни родители”, коментира изпълнителният директор на БДЖ Никола Василев.

Инициативата е на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), в партньорство с БДЖ, „Девин”, „Папас олио” и „ЕНЕКОД”./show.blitz.bg

Коментирай

lina

lina 11.04.2019 19:03

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0