Нели Петкова захвърли дрехите за повече рейтинг (СНИМКИ И ВИДЕО)

Нели Петкова захвърли дрехите за повече рейтинг (СНИМКИ И ВИДЕО)

Нели Петкова, която до момента познаваме в по-семпла и лирична визия, е по-секси отвсякога. Миловидната певица не оставя почти нищо за въображението във видеото към новата си песен „Body”.

Песента е съвместен проект с David „Swagg R’Celious” Harris, носител на „Грами” за най-добър R&B албум 2019. А във видеото Нели влиза в ролята на топ съблазнителка, която демонстрира перфектни мерки.

Музиката и текстът на песента са дело на David Harris и Нели Петкова. Аранжимент - David “Swagg R’Celious” Harris. Прави впечатление, че в песента са използвани и български фолклорни мотиви.

Виктор Калев се обясни в любов на Нели Петкова! (ВИДЕО)

Нели Петкова и David Harris са създали общо 5 песни. „Body” е първата им колаборация. Песента е записана в Ню Йорк, а видеото е заснето в София от режисьора Люси Иларионов. В клипа участват танцьорите от „Expose Team” с хореограф Велислава Дипчикова.

Освен многобройните участия на изпълнителката на българска сцена, на 20 април ѝ предстои и концерт в Чикаго. Там Нели Петкова ще представи разнообразен репертоар от авторски песни на български и английски език, народни песни в съвременни аранжименти и акапелни изпълнения.

Виктор Калев се събра с Нели Петкова!

Припомняме, че само преди месец чаровната изпълнителка представи съвместния си сингъл с Виктор Калев „Тук до мен”. Двамата изпълниха песента под бурните аплодисменти на публиката на юбилейните спектакли на Стоянка Мутафова „70 години на сцена” в зала 1 на НДК, както и на авторския концерт – спектакъл на Виктор Калев „Грамофонът” в театър „Сълза и смях”./show.blitz.bg

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 02.04.2019 13:19

И то си иска ебането, милото!