Най-скандалните раздели на БГ звездите през 2019 ВИДЕО

Най-скандалните раздели на БГ звездите през 2019 ВИДЕО

В началото на годината бяхме убедени, че 2019 г. ще бъде годината на звездните бебета и донякъде се оказахме прави. Но истината е, че годината е и на звездни раздели.

Едва юли е, а толкова много знакови двойки за родния шоу бизнес останаха в миналото.  Каналът "Celebrity Box"  във vbox7 припомня някои от тях.

Кубрат Пулев и Андреа

Една от последните двойки, които се разделиха и то съвсем наскоро. Двамата бяха заедно в продължение на 12 години. Слуховете за раздялата им обикаляха доста дълго време публичното пространство и, уви, някои от тях се оказаха верни.

Софи Маринова и Гринго

Бяхме убедени, че тяхната сватба ще бъде сватбата на годината! Бляскава, с над 400 гости, двамата си казаха "да" цели два пъти. Софи Маринова дори изчака Гринго да излезе от затвора, за да се врекат във вярност. Но в края на юни двамата се разведоха, като причината за това е фактът, че Гринго посягал на любимата си.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Тяхната раздяла не е официално оповестена, но всички "улики" водят натам. Двамата не са заедно на някоя от дестинациите по света, които посетиха тази година. Никол дори посрещна без Гришо рождения си ден.

Биляна Дол и Валери Божинов

Още една шумна раздяла от последните седмици. Биляна, в публикация в Instagram призна, че е хванала Валери в изневяра. Това беше една от по-продължителните връзки на футболиста, но уви, и в нея той изневери.

Кали и Владимир

Още една дългогодишна връзка, която отиде в историята. Причината двамата да поемат различни пътища не стана съвсем ясна, но по медиите се спрягаше версията за изневяра.

Д-р Енчев и Теди Велинова

Двамата бяха заедно от 2011 г., като се ожениха през 2013 г. Д-р Енчев и популярната моделка имат две дечица и раздялата им беше като гръм от ясно небе. За момента не са ясни причините за развода, а двамата молят да бъдат оставени в този вероятно тежък и за двамата момент./show.blitz.bg

Коментирай